Axis selection with API
Uživatel | Příspěvek |
agaragar Poslat zprávu | Profil |
Datum:
6.10. 2013
| Zobrazeno:
9978x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#4156]
| Publikováno:
07.10. 2013 - 00:47 ad 1)
Tohle je známá chyba ve integrovaném VB. Zkuste opustit prehistorické prostředí VB6 a piště makra v .NET - tam je to v pořádku. ad 2) pomocí metody SelectElement2 oSel.SelectElement2(TypObjektů[Array], Výzva[String], Možnost požít stávající výběr[Boolean]) Do typu objektu si dejte typ Axis line (musí být podporované API, jinak to nevyberete). |
Andrej Verný Poslat zprávu | Profil |
[#4157]
| Publikováno:
07.10. 2013 - 07:03 1 - vo VB 6.5 tu funguje takisto ako v net bez problémov.
Treba si updatnut Win, teraz uz neviem ktorý update to presne bol alebo len VB. Ked sme uz pri tom v com je lepsi NET oproti VB ? Je to nieco ako krok zo Scriptov na VB? |
[#4158]
| Publikováno:
07.10. 2013 - 09:22 Zas takový rozdíl jako mezi klasickým skriptováním a VB to není. Je tam více ovládacích prvků, spousta věcí je snažších, minimálně intuitivnějších.
Pro mě je zásadní, že makro běží nezávisle na Catii jako samostatně spustitelná aplikace. To je dobré hlavně při odlaďování a zkoušení - když vytuhne makro, dá se ve správci programů ukončit jako jakýkoliv jiný proces a Catia to ustojí, v integrovaném VB se musela shodit i Catia... Pak jsou tu další věci jako ochrana kódu, kde u .NET se dají použít free nástroje např. k vytvoření obfuskovaného kódu atd. |
Andrej Verný Poslat zprávu | Profil |
[#4159]
| Publikováno:
07.10. 2013 - 09:55 Ďakujem za odpoveď. Každopádne stojí za to sa na to mrknúť, hlavne kvôli tomu vytuhnutiu. Určite je to lepšie ako zhodiť celú Catiu. |
[#4160]
| Publikováno:
07.10. 2013 - 10:12 Tady první článek ze série o .NET. V plánu jsou samozřejmě další, jen ten čas chybí. |
agaragar Poslat zprávu | Profil |
[#4161]
| Publikováno:
07.10. 2013 - 14:48 Vďaka za odpoveď, ale nechcelo sa mi do toho prechodu, lebo som narazil na problém, že mi nepozná Enum, metódy atď,, a keď som chcel prepojenie na catiu, tak bolo na výber veľa referenčných súbor naimportovať, aby to fungoalo ako v internom vývojovom prostredí VBA.
Inak VB 6.5 mám a nefunguje mi to s tým selectom. A ten input object by mohol mať aký tvar, aby mi selektol tú os v draving? Vďaka |
[#4162]
| Publikováno:
07.10. 2013 - 15:26 Nevím jaký je to typ, určitě je to popsané v dokumentaci. Dá se to zjistit, pokud použijete jako typ AnyObject a pak si necháte přes TypeName typ vypsat. Stačí takhle...
MsgBox(TypeName(oSel.Item(i).Value)) a tento typ pak použít. Pokud se objeví typ DrawingView nebo jiný nadřazený typ, pak to není podporované. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.