Není dostupné CATvba
| Uživatel | Příspěvek | 
| kwapik   Poslat zprávu | Profil | 
                        Datum:
                        9.5. 2013
                         | Zobrazeno:  
                        11344x Konfigurace CATIA: Text dotazu: | 
| Ing Jan Cinert   Poslat zprávu | Profil | [#3881]
                             | Publikováno: 
                            09.05. 2013 - 21:28 Musíte si nejprve vytvořit novou knihovnu. Klikněte na Macro libraries, jako library type vyberte VBA projects a pak klikněte na create new library. | 
| kwapik   Poslat zprávu | Profil | [#3882]
                             | Publikováno: 
                            10.05. 2013 - 09:24 No právě mi to nenabízí vybrat typ knihovny. Ani když dám Create new library ani když Add existing library.  | 
| Ing Jan Cinert   Poslat zprávu | Profil | [#3883]
                             | Publikováno: 
                            10.05. 2013 - 19:18 Ale v okně máte jako Library type nastaveno Directories - musí tam být VBA project. Nebo je to jen špatný obrázek? | 
| kwapik   Poslat zprávu | Profil | [#3889]
                             | Publikováno: 
                            12.05. 2013 - 15:59 No mám tam na výběr pouze All libraries nebo Directories. VBA projekt není. U All libraries mám ty tři tlačítka v pravo deaktivované. | 
| Ing Jan Cinert   Poslat zprávu | Profil | [#3890]
                             | Publikováno: 
                            12.05. 2013 - 18:52 V tom případě bude třeba doinstalovat VBA. V instalačních CD je soubor vba6.msi, který doinstaluje Visual Basic 6 do prostředí Catie.  | 
| kwapik   Poslat zprávu | Profil | [#3891]
                             | Publikováno: 
                            13.05. 2013 - 19:23 Doinstalováno a vše funguje. Děkuji | 
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.