Koty do šraf
Uživatel | Příspěvek |
Jan Vaník Poslat zprávu | Profil |
Datum:
8.4. 2013
| Zobrazeno:
10581x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Kac80 Poslat zprávu | Profil |
[#3781]
| Publikováno:
08.04. 2013 - 12:31 Dobry den.
Jednou jsem resila stejny problem a pomohla jsem si tak, ze jsem puvodni srafovani dala no No show, kolem koty jsem nakreslila ramecek a ***fovala to kolem ramecku. Pak staci dat ramecek do No Show a kota je videt. Je to sice trochu "prasecina" ale nekdy to jinak nejde. Jiny zpusob neznam. K. |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#3782]
| Publikováno:
08.04. 2013 - 12:55 Šrafy bohužel nejdou efektivně rozbít a cesta přes export do dxf (a následný import a ořezání) je pomalá a navíc se ztratí asociativita.
Mělo by fungovat nastavení Blank background s volbou Area fill u záložky Text ve vlastnostech kóty. Pak se ještě musí zapnout volba Print text blanking v Options při nastavení tisku. Potom už se to vytisklo korektně. |
Jan Vaník Poslat zprávu | Profil |
[#3786]
| Publikováno:
09.04. 2013 - 14:26 Děkuji. Funguje to. (nechápu, proč musím psát 20 znaků) |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#3788]
| Publikováno:
09.04. 2013 - 21:54 20 znaků je jednak alespoň malá ochrana proti spamu a hlavně aby odpověď / reakce měla alespoň minimální vypovídací hodnotu. "Děkuji. Funguje to." je skoro přesně 20 znaků, takže je to nastavené dobře, ne? :-) |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.