nevysvicují se mi označené body v náčrtu
Uživatel | Příspěvek |
Tomáš Ludvík ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
6.3. 2013
| Zobrazeno:
9459x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3712]
| Publikováno:
06.03. 2013 - 17:06 Dobrý den,
zkuste smazat settings. To co popisujete je poměrně zvláštní jev, ještě jsem se s tím nikdy u nikoho nesetkal. Pokud to nepomůže, doporučuju update ovladačů grafiky nebo instalaci vyššího SP. |
[#3713]
| Publikováno:
07.03. 2013 - 08:38 je pravda že po instalaci mi to fungovalo normálně... zkusím tedy resetovat nastavení.
Ale předtím než to udělám, je nějaká možnost exportu, importu veškerého nastavení ? Předem děkuji za odpověď. |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3716]
| Publikováno:
07.03. 2013 - 10:58 Stačí si zálohovat adresář CATSettings a pak reinstalaci ho zase vrátit. Je to nejrychlejší a pokud se nemění release ani service pack, doporučuju to dělat takhle. V případě instalace vyšší verze se mají settingy exportovat (volba v Options) a pak importovat. De facto se vytvoří hromada catscriptů, které je pak třeba spouštět a tím nastavovat jednotlivé settingy (pomalé, a stejně to někdy neklapne).
Zkoušel jsem použít settingy z R19 u R20, R21 a R22 a zatím se to pokaždé rozběhlo bez viditelných problémů - nicméně oficiálně se to nedoporučuje. |
[#3743]
| Publikováno:
18.03. 2013 - 16:37 Uživatel odpovídá na příspěvek #3716:
Překopírování adresáře CATSettings funguje perfektně, díky moc ;) Možnost Importu/Exportu jsem tedy v Options neobjevil...? Po zkopírování adresáře CATSettings od kolegy fungovalo vysvicování označených bodů správně, až do té doby než jsem si začal snižovat (respektivě zvyšovat hodnotu) "Level of detail" a "Pixel culling", abych se v obrovské sestavě mohl hýbat. Nyní jsem si v malé sestavě dal detaily naplno (hodnoty na 0) a body se vysvicují zase normálně...takže v tomhle je ten háček :) |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.