Print Area
Uživatel | Příspěvek |
Jan Svoboda ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
17.2. 2013
| Zobrazeno:
9967x Konfigurace CATIA: Text dotazu: MyPrintArea.SetArea(my_X, my_Y, my_Width, my_Ht) Ale stejně to tiskne s parametrem Whole document. Díky moc. |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3668]
| Publikováno:
18.02. 2013 - 09:49 Pokud si dobře pamatuju, tak jistota byla jít přes Výběr - potom to tisklo opravdu to, co bylo vybráno. Nevím jestli to API podporuje, ale zkusil bych to takhle. |
Jan Svoboda ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3674]
| Publikováno:
18.02. 2013 - 21:59 Tak API to nepodporuje.Vyřešil jsem to dost kostrbatě:
CATIA.StartCommand("Print...") Tisk je nutné nejprve natavit a pak se pustí makro... Ještě jsem zkoušel použít CATIA.StartCommand("Print") , ale nevím jak nastavit
tiskárnu, aby tiskla oblas, tiskne mi to pouze zobrazení v okně. Nejde to nějak nastavit v catsettings? |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3675]
| Publikováno:
18.02. 2013 - 23:20 Nejsem si jistý. My jsme s tím jeden čas docela bojovali a opravdu nejlepší a nejspolehlivější se ukázalo vybrat oblast pro tisk ručně - to bohužel nejde. Je mi ale divné, že nefunguje ani to SetArea.
Ještě mi napadlo, jestli by se to nedalo úplně oblafnout. Vytvořit dva dočasné body - levý spodní a pravý horní roh, vybrat je a pomocí reframe nastavit oblast na monitoru. A pak dát tisk toho co je vidět, předtím samozřejmě smazat ty body. Je to sice drbání se levou rukou na pravém uchu, ale víme jak to v Catii někdy chodí. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.