Zvacsovanie objemu suboru - Catia Vykres
Uživatel | Příspěvek |
Patrik Vaclav ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
8.2. 2013
| Zobrazeno:
9368x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3657]
| Publikováno:
08.02. 2013 - 10:50 Jestli tomu správně rozumím, tak jen díky úpravě (změně) detailů se zvětší výkres? To je opravdu divné.
Úplně jsem nepochopil to s tím smazaním settingů - to jako že když smažete settingy a znuovu otevřete výkres, tak je zase menší? To už je úplně šílené. Nebo ještě jinak - otevřete výkres, který má 700MB, posunete detail na výkresu, uložíte, a on má najednou 7MB? Bez update pohledů, bez rozbití detailů atd? |
Patrik Vaclav ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3658]
| Publikováno:
08.02. 2013 - 12:08 Takze takto...
Po uprave detailov /2D componentov/ na vykrese, tak sa mi vykres zvacsi zo cca 700kb na 7000kb. Po ulozeni vykresu nastava jav, ze vsetky ostatne vykresy co otvorim, tiez zvacsia svoju velkost - asi su ovplivnene tym povodnym vykresom. Potom ako deletnem settingy prvy vykres je stale velky cca 700kb ale tie dalsie uz su v povodnej velkosti. PS pohlady tam nemam v tom prvom, je to vykres pre cataog 2D standardov. Teda standardy su v Detail Sheete. Zistil som ze to bude asi nejaky BUG. Pretoze na Catii V5 R18 SP08 to nerobi. Len to neviem na isto nemam admin prava na catia settings tak neviem porovnat vsetko. |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3659]
| Publikováno:
08.02. 2013 - 12:23 R18 nebyl právě povedený release, jestli máte možnost, přejděte alespoň na R19 SP9. Opravdu se může jednat o chybu, protože takovouhle chybu jsem ještě neviděl. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.