REZOVA CIARA
Uživatel | Příspěvek |
Slavomír Hric ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
15.1. 2013
| Zobrazeno:
10106x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3601]
| Publikováno:
15.01. 2013 - 14:10 Ahoj, myslíš změnu jejího vzhledu nebo posunutí do jiného místa? |
[#3602]
| Publikováno:
15.01. 2013 - 14:15 Ako myslím posunutie do iného miesta. |
[#3603]
| Publikováno:
15.01. 2013 - 23:11 Jsou dvě možnosti jak to udělat. Nejprve se dvojklikem na čáru dostanete do editace řezu a pak:
1) pokud je čára zelená, je zafixovaná a nejde s ní hnout. Pravým tlačítkem nad čárou, vybrat Unfix. Čára zčerná a jde s ní hýbat. Posunout ji na nové místo (nemusí se znaovu fixovat). 2) pokud chcete úplně jinou, např. lomenou čáru, musí se překreslit. v editačním okně jsou pod ikonou opuštění skicáře dvě další ikony. Jedna přehazuje orientaci řezu, druhá nahrazuje definiční čáru. Kliknout na ní (nic se nestane) a pak nakreslit novou, stejně jako když vytváříte nový řez. |
[#3604]
| Publikováno:
18.01. 2013 - 08:07 Ale mám ešte jeden problém keď sa dvojitým klikom dostanem do rezu a kliknem na čiaru rezu tak mi ju hodí niekde úplne inde neviem prečo mi to roby. treba ešte niečo nastaviť |
[#3605]
| Publikováno:
18.01. 2013 - 11:02 To určitě ne, musí to fungovat hned. Můžete udělat screenshot jak se to posune? |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.