Eport Bodů do Exelu
Uživatel | Příspěvek |
Kimbo ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
8.1. 2013
| Zobrazeno:
10885x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Břeťa Doležal ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3587]
| Publikováno:
08.01. 2013 - 10:47 Já jen změnil
Dim coords(2) As Integer na Dim coords(2) As Variant a vše fungovalo bez problémů Catia V5 R19 SP8 BN18, MS Office 2007 |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3590]
| Publikováno:
08.01. 2013 - 12:16 Tady bych taky viděl problém, nemůžete dát do celočíselné proměnné desetinné číslo.
Jinak ta hláška ukazuje na chybějící knihovnu - jestli to máte jako CATVBA, zkontrolujte si cesty k projektům. Někdy stačí, že tam nelze zapisovat. U CATScriptu by to mělo být jedno. |
VaNem ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#4321]
| Publikováno:
11.12. 2013 - 22:21 Dobrý den,
vše fungovalo až na detaily: např. u mě neprošlo pouze napsat Point.GetCoordinates (coords) , v Excelu se mi nezobrazovali žádné hodnoty souřadnic. Měl bych dotaz: makro nefunguje na body typu symmetry, intersect, translation, rotation, apod. - našlo by se nějaké jednoduché řešení? Zdá se mi že je nalezne, ale vyskytne se chyba. a vypíší se jen dokud není na řadě bod viz uvedené nahoře děkuji |
[#4323]
| Publikováno:
12.12. 2013 - 10:10 Ano, zde asi nefunguje metoda GetCoordinates. Zde stačí použít měření, tj. objekt Measurable a jeho metodu GetPoint. V partu měří vždy proti nule, v sestavě taktéž. |
Tomáš Hlavačka ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#5802]
| Publikováno:
12.05. 2016 - 20:40 Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak by tedy vypadala ta část makra metodou GetPoint. na místo: 'Write PointData to Excel Sheet Point.GetCoordinates (coords) objGEXCELSh.Cells(i + 1, "A") = Point.Name objGEXCELSh.Cells(i + 1, "B") = coords(0) objGEXCELSh.Cells(i + 1, "C") = coords(1) objGEXCELSh.Cells(i + 1, "D") = coords(2) Předem děkuji za odpověď. |
[#5803]
| Publikováno:
12.05. 2016 - 20:59 To není úplně jednoduché. Musí se použít měření.
Set oRef = oPart.CreateReferenceFromObject(objekt bodu co chcete merit) Psáné z hlavy, ale takhle by to mělo fungovat. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.