Přepínání grafické karty
Uživatel | Příspěvek |
VitSla Poslat zprávu | Profil |
Datum:
3.12. 2012
| Zobrazeno:
10809x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#3510]
| Publikováno:
03.12. 2012 - 21:08 Catia běží jako proces cnext.exe, tak to můžete zkusit. Každopádně ale nečekejte zázraky, podle toho, co jsem si o tom ntb přečetl, to je spíš low end kancelářská záležitost, takže na práci s velkými sestavami si nechte zajít chuť.
Cituji: Vedle integrovaného Intel HD3000 v procesoru, které se stará o vlastní zobrazení, je přítomen také dedikovaný AMD Radeon HD 7470M s vlastní pamětí 1 GB (64bit GDDR5). Podle názvu byste možná očekávali nějakou horkou novinku, ale nenechte se zmýlit. Jde o přejmenovaný předchozí čip řady HD 6470M/6490M (160 shaderů), který se montoval do minulých konfigurací tohoto notebooku. Jde opět o nejnižší třídu mezi dedikovanými grafickými čipy a je úplně jedno, jestli vezmete tuto „novou“ variantu, nebo zvolíte konfiguraci, kde má grafika staré značení. Zdroj: http://notebook.cz/clanky/recenze-notebook/2012/hp-probook-4730s |
VitSla Poslat zprávu | Profil |
[#3511]
| Publikováno:
04.12. 2012 - 09:35 Děkuji za Váš čas a odpověď,
vím, že notebook není nikterak výkonný, ale čekal jsem, že práci na studentských projektech zvládne :). Spolužáci mají mnohem starší a méně výkonné stroje, ale stejné sestavy jim běhají plynule. Zároveň i podle sledování teplot lze zjistit, že se mi pořád externí karta nezapíná. Ale to už bude asi problém samotného přepínače karet. Ještě jednou díky, mějte se :) |
Joz1nko Poslat zprávu | Profil |
[#3526]
| Publikováno:
08.12. 2012 - 13:34 Neviem pokial si nieste isty, ze Vam pri praci v catii zapina alebo nezapina dedikovanu grafiku, stiahnite si sw GPU-Z, pustite Catiu , spravte zopar pohybov v 3D a uvidite ci nepracuje alebo pracuje a na kolko percent. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.