Tvorba videa zo simulácie
Uživatel | Příspěvek |
Turdus ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
26.10. 2012
| Zobrazeno:
10209x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3433]
| Publikováno:
28.10. 2012 - 16:58 V čem vytváříte video? V Catii nebo v externím programu? |
[#3434]
| Publikováno:
28.10. 2012 - 18:59 Video robím v catií a kvalita vykreslených čiar je pomerne slabá a ani zmeny nastavenia kvality videa na to nemali vplyv. Ak to neni možné zlepŠiť v catií, tak aky externý program by ste mi poradili? Ďakujem |
[#3435]
| Publikováno:
28.10. 2012 - 20:46 Já veškerá videa z Catie dělám v Camtasii - pak to v tom i stříhám a komentuju. Většina videí na fóru je z Camtasie - jsou pak převedená do flv (nahraná a stažená z Youtube). |
[#3436]
| Publikováno:
28.10. 2012 - 22:31 Ďakujem ten program je fajn. Ale stále neviem dosiahnuť lepšiu kvalitu pretože pri pohybe modelom, sú čiary vykreslované ako keď nemám aktívny Super sampling (8x).Chcel by som aby každý frame mal vyhladené čiary. V catií sa mi to podarilo len spustením nahrávania a potom som len klikal a každé malé pootočenie pri kliknutí predstavovalo jeden frame. Iba takto sa mi podarilo video s vyhladenými čiarami len to je zdĺhavé a pracné klikať každý frame. |
[#3438]
| Publikováno:
29.10. 2012 - 12:52 Jestli máte jinou kvalitu čar při pohybu s modelem, tak si to musíte nastavit v Options - Display - Performance. Samozřejmě při vyšší kvalitě zobrazení jsou i vyšší nároky na HW. |
[#3444]
| Publikováno:
31.10. 2012 - 20:01 Niečo pomohla zmena nastavenia grafickej karty,aj keď sídce kvalita pri nepohybovaní zostavou je stále o dosť lepšia ale nastalo vyditelné zlepšenie. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.