Drafting
Uživatel | Příspěvek |
Smoke18 ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
20.9. 2012
| Zobrazeno:
10291x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Juraj Janega ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3353]
| Publikováno:
20.09. 2012 - 12:34 skus update, mne to tiež nešlo dal som update a bez problémov režem |
Smoke18 ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3354]
| Publikováno:
20.09. 2012 - 12:55 vse je updatovany :)
takze nic... |
mechanik ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6181]
| Publikováno:
05.04. 2017 - 16:01 Měl bych takový dotaz. Při promítání pohledu my v jednom pohledu nepromítá nekteré části sestavy. Vím že se to dá nějak vypínat a zapínat jake party se budou v pohledu zobrazovat ,ale nedaří se mi to ted najít :-). někdo s rychlím řešením ? dík |
[#6182]
| Publikováno:
05.04. 2017 - 16:11 je to jenom v jednom pohledu....ostatní jsou ok. |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6183]
| Publikováno:
05.04. 2017 - 18:50 Uživatel odpovídá na příspěvek #6181:Dobrý den,
dá se to vypínat ve vlastnostech jednotlivých instancí v sestavě (Properties). Zatržítko "Do not cut in section views". |
[#6186]
| Publikováno:
07.04. 2017 - 14:21 Tak ted už se mi zdá že ve všech.... v properties pohledu jsem to nenašel. Ale kdysi jsem viděl že se to dá vybrat stejně jako když vybírám do výkresu 3D pohled modelu a ještě by tam měla být taková tabulka kde mohu označit jaké díly chci promítnout do výkresu. Asi je to vypnuté. Nemohu to ale nikde dohledat. Vím že to bylo v roletkovém menu po stisknutí pravého tlačítka na rámu pohledu. |
[#6187]
| Publikováno:
07.04. 2017 - 14:39 V > isometric view object > overload properties a pak označím na výkrese nebo v modelu. V mém případě v modelu neboť na vykrese to není. A poté se stějně díl nezobrazí. |
[#6188]
| Publikováno:
08.04. 2017 - 16:07 Psal jsem ve vlastnostech instancí v SESTAVĚ, ne ve vlastnostech pohledu. U každé jednotlivé instance se dá zapnout, zda bude či nebude vidět.
To co popisujete je funkce Overload properties, dostupná v kontextovém menu pohledu sestavy. Dále se podívejte do linků pohledu (Modify links), zda je pohled na celou sestavy, na jednotlivé vybrané instance nebo třeba na scénu. Tím vším to může být. |
[#6189]
| Publikováno:
12.04. 2017 - 11:17 Vlastnosti instancí ok .zobrazeno.
Vlastnosti pohledu overload taky. Modify links vypisuje komplet sestavu ( ale v náhledu již díl zobrazen není...což je divné ) Co se týče dílu vše mi přijde standartně nastaveno jako u ostatních. Je to celkem oříšek. Napadejí mě řešení jako díl prostě namodelovat znovu. Ale chtěl bych na to kapnout i do budoucna u složitějších dílů. Někdo nějaké další nápady ? |
[#6190]
| Publikováno:
12.04. 2017 - 11:31 CATDUA provedena a bez chyb? Kolikrát chyba v modelu způsobí i nezobrazení dílu v pohledu, už jsem se s tím setkal.
Deaktivované feature? Viditelnost? Průhlednost? |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.