relative path
Uživatel | Příspěvek |
Peter Kovac Poslat zprávu | Profil |
Datum:
19.9. 2012
| Zobrazeno:
10628x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#3346]
| Publikováno:
19.09. 2012 - 09:58 Myslíte tím, že potřebujete zjistit adresář, ze kterého se spouští makro? Nebo nastavit výchozí adresář při otevírání souborů? Můžete to popsat nějak podrobněji?
|
[#3347]
| Publikováno:
19.09. 2012 - 10:24 myslim tym adresar, z ktoreho sa spusta makro. Ono mam script a externy subor txt, z ktoreho makro cita. Ked skopirujem makro aj s txt na iny pocitac, tak chcem, aby txt citalo z adresara, kde je ulozene makro... |
[#3348]
| Publikováno:
19.09. 2012 - 10:45 Tohle používám při spouštění exe souborů u kompilovaných .NET aplikací.
Set oShell = CreateObject("WScript.Shell") Ve programu si pak chytnu takto nastavený adresář jako root a všechny cesty k souborům s nastavením atd. píšu relativně. |
[#3352]
| Publikováno:
20.09. 2012 - 08:41 nie som si isty, ako to mam zapisat do mojho makra. Ja mam nasledujuci kod:
Set strFilePath = CATIA.FileSelectionBox("Select Text File","*.txt*",0) k tomu chcem, aby mi nasiel relativny adresar vzhladom na to, kde je ulozene makro. Niekde som googlil a nasiel taketo nieco: Dim path As String ale nefunguje mi to... |
[#3356]
| Publikováno:
21.09. 2012 - 15:04 mozem to spravit inak a uz aj viem ako, ale mam problem s tym, ze aj tak mi nebere adresar, kde je ulozeny catscript, ak si dam msgbox pre "oShell.CurrentDirectory", tak aj tak mi da temp adresar.
|
[#3358]
| Publikováno:
22.09. 2012 - 20:38 No to samozřejmě nepůjde, já si pomocí shell.currentdirectory nastavuju adresář, kde je zkompilované makro. Co je v proměnné defaultně nevím (možná právě ten tmp).
Jak říkám, musela by se najít metoda, která vrátí adresář, odkud se script pouští. Dají se načíst všechny knihovny s makry z nastavení, ale to asi nebude k ničemu, protože by se ještě muselo zjistit, ze které z nich makro je. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.