Sceny na vykres
Uživatel | Příspěvek |
Viktor Dičér Poslat zprávu | Profil |
Datum:
9.8. 2012
| Zobrazeno:
10759x Konfigurace CATIA: Text dotazu: Sub CATMain() Ďakujem |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#3170]
| Publikováno:
09.08. 2012 - 21:56 Ten začátek vypadá dobře, ale bude to fungovat jen pro konkrétní případ. Aby to fungovalo obecně, musí se tam přidělat výběr scény, na kterou se pohled nalinkuje a nějaké zadávání směru iso pohledu (nebo použít přesný isopohled).
Nelíbí se mi to od místa drawingView1.X = 210# konkrétně hodnota 210#! A potom ty hranaté závorky kolem vlastnosti Scale by tam také nemají co dělat.
|
[#3171]
| Publikováno:
10.08. 2012 - 06:59 Viem, že to bude fungovať iba pre jeden prípad. problém je v tom, že mi to ani pre ten konkrétny prípad neurobí a označuje mi chybu pri tomto riadku :
Set productScenes1 = reference1.GetTechnologicalObject("ScenesCollection") Toto konkrétne makro som urobil pomocou "Start Recording". S písaním makier iba začínam, vedeli ste mi nejak vysvetliť prečo mi ten riadok označuje za chybný? Ďakujem |
[#3172]
| Publikováno:
10.08. 2012 - 09:24 Problém bude v tom, že se používá objekt reference1. Podle kódu se jasně bere objekt typu Product (konkrétně zost4). U objektu typu reference totiž nebude existovat metoda GetTechnological Object, proto ta chyba.
Zkuste místo reference1 As Reference použít Product1 As Product |
[#3173]
| Publikováno:
10.08. 2012 - 09:46 Ďakujem takto to už funguje. |
[#3174]
| Publikováno:
10.08. 2012 - 11:12 :-) Rekordér je dobrý, ale nesmíte mu 100% věřit. Většinou ho používám při vytváření MD nebo GSD features, abych nemusel podle dokumentace určovat všechny jejich vlastnosti. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.