3D skica?
Uživatel | Příspěvek |
prot1 Poslat zprávu | Profil |
Datum:
2.6. 2012
| Zobrazeno:
10409x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#2969]
| Publikováno:
03.06. 2012 - 20:10 V Catia obecně funkce 3D skici není, skicář vždy potřebuje svůj support (rovinu nebo rovinnou plochu). Support lze změnit, ale může být jen jeden, takže geometrie vytvořená ve skicáří bude vždy v jedné rovině.
Pokud tedy chcete skicu ve více v různých rovinách, musíte jich vytvořit více. Jistou alternativou je použití wireframe funkcí, např. Polyline (lomená čára), kterou povedete skrz předem připravené body. |
[#2971]
| Publikováno:
04.06. 2012 - 18:09 Díky moc,ale i tak se musím přiznat že mi to moc nepomohlo.Jelikož první řešení mi přijde zdlouhavé(možná jen domněnka,nemám vyzkoušeno) tak sem zvolil alternativu,kdy vlastně spojím poue body.Ale i tak stále nemůžu dojít na to,jak těm bodům zadat 3 souřadnice,vždy dostane na nabídku pouze 2.Vím,že ted možná vypadám za neschopného,ale opravdu na to ne a ne přijít :) |
[#2972]
| Publikováno:
04.06. 2012 - 18:20 Tak se omlouvám.Přišel sem na to,prva mě nenapadlo že tou funkcí říkáte modelování v WSD:) |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#2973]
| Publikováno:
04.06. 2012 - 23:20 :) Někdy se nesmí hledat to samé co má konkurence, ale je lepší se podívat co Catia nabízí za možné alternativy. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.