Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Vytvořit téma
Koncepty
Seznam oblíbených
Soukromé zprávy
Pravidla
Live CHAT
VIP žádost
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Problém so spustením Video simulation v Machining

Kompletní přehled příspěvků v tématu Problém so spustením Video simulation v Machining řazený podle data jejich publikace na fóru.

UživatelPříspěvek
Giorgio

Poslat zprávu | Profil
Datum: 18.4. 2012 | Zobrazeno: 9898x
Konfigurace CATIA:

Text dotazu:
Dobrý deň

Dnes sa mi vyskytol jeden problém s CATIOU (V5R19).Neviem aká je príčina problému, tak pokiaľ sa niekto s niečím podobným stretol, budem vďačný za každú radu.
Cez Part som namodeloval súčiastku a následne vygeneroval v Machining celý postup výroby súčiastky na fréze.Všetko prebiehalo v poriadku.Výstup pre NC som uložil, výsup z Machining ako aj Part taktiež.Na druhý deň som zapol CATIU a chcel som si spustiť video simuláciu obrábania "Start video simulation using Tool Path" ktorý mi večer fungoval bezchybne.Po kliknutí na príkaz sa CATIA jednoducho vypla.Ďalšie pokusy skončili rovnako.Aj ked som skúšal vizualizovať len jednu operáciu, napr. hrubovanie, aj tak CATIA vypla.Akoby som ju križikom zrušil.Skúsil som reštartovať comp, nepomohlo.Preinštaloval som CATIU, nepomohlo.Robí to isté.Neviete v čom môže byť chyba?
PS : Pri zapínaní programu vypíše hlášku Warm start-No Warm Start available..Predtým to nepísalo.Taktiež!Večer po skončení simulácie som sa hral s nastavením osvetlenia.Zapol som osvetlenie modelu v základnom rozhraní.Teraz, keď mám tento problém, chcel som to osvetlenie zhodou okolností iba vypnúť, klikol som na Lighting a vypísalo hlásenie Runtime exception-Click OK to terminate.Po kliknutí na OK (prípadne na krížik), CATIA znova vypne!
Neviete čo môže byť chyba?Doteraz mi nič také nerobilo.Preinštaloval som to a nefunguje.Nič som nemenil v základnom nastavení programu, nechápem prečo to zo dňa na deň začalo robiť.
Za prípadné návrhy na riešenie tohto problému vopred ďakujem.

J.Cerki

Poslat zprávu | Profil
[#2948] | Publikováno: 17.05. 2012 - 20:00
A ulozil si aj video-simulaciu ? . Subor MfgVideoresult .
Warm start = teply start . Pri nahlom vypnuti-spadnuti Catie . Otvor znovu subor obrabania a pravdepodobne musis kazdu operaciu znovu nechat odsimulovat a ulozit .
Dalsia moznost je , ze subor Partu a Obrabania je moc velky a mas slabsi PC .
Runtime exception-Click OK to terminate = PC "nestíha" = vela vypoctov ( aj grafickych ) .
Mal som ten problem .


Uživatel nepřihlášen

Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.