Odstraneni historie konstrukce
Uživatel | Příspěvek |
Martin Krcmar ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
13.4. 2012
| Zobrazeno:
10499x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Roman Vlk ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#2813]
| Publikováno:
13.04. 2012 - 12:46 A uložit jako *.model, následně model otevřít, pravým na MASTER a zkopírovat, následně vložit do nového partu.
Tohle jste zkoušel? |
Peter Kovac ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#2814]
| Publikováno:
13.04. 2012 - 12:48 tools > options > infrastructure > partinfrastructure > partdocument > color on import management
a tam zaskrtni obidve polozky. Malo by to fungovat, len sa obavam, ze pokial je uz model vytvoreny a teraz zaskrtnes tie policka v nastaveniach, tak farby nezobere. Nie som si vsak isty, pre istotu skus vytvorit nejaky novy part, narychlo zafarbit a skopirovat, ci to bude fungovat. |
[#2815]
| Publikováno:
13.04. 2012 - 12:52 Pres model jsem to zkousel dil se prevede jen v zaladnich 16cti barvach pokud je pouzita nejaka nestandartni tak se neprevede. |
[#2816]
| Publikováno:
13.04. 2012 - 13:01 Nastaveni v color on import management jsem zkusil a barvy se neprevedou zkousel jsem i neco vytvorit a obarvit a stejne nic.
|
Peter Kovac ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#2817]
| Publikováno:
13.04. 2012 - 13:10 tak skopiruj a vloz s linkom, vytvori sa ti solid s aktivnym linkom ale so zachovanymi farbami a tento solid potom este raz skopiruj a vloz ako result. Farby ostanu. Samozrejme tie nastavenia musia ostat. Skusal som teraz a funguje.
Neviem vsak preco to nejde hned ako result...:-o |
[#2819]
| Publikováno:
13.04. 2012 - 13:46 Jo diky toto uz mi funguje . Po druhe uz to prevadel nemusis staci kdyz das Isolate part a on ten jednostrany link pretrhne. |
Pavel Francák ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#2820]
| Publikováno:
13.04. 2012 - 19:57 Licence DF1 (Product Data Filtering).Start-Infrastructure-Product Data Filtering - Product to Part (pokud chceš jenom part) nebo Product to Product (pokud chceš celou sestavu). |
Pavel Francák ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#2821]
| Publikováno:
13.04. 2012 - 20:00 Zapomněl jsem pro tebe to nejdůležitější zaškrtnout Keep colors and attributes on subelements. |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#2824]
| Publikováno:
13.04. 2012 - 20:08 Licence DF1 není ale moc běžná. Potom doporučuju zmiňovaný postup kopie s linkem a následné izolace linku.
|
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.