Extract hran kostky
Uživatel | Příspěvek |
Pavel Krsek Poslat zprávu | Profil |
Datum:
5.3. 2012
| Zobrazeno:
10044x Konfigurace CATIA: Text dotazu: oSelection.Add(oBody) se mi podari najit a vybrat jeho hrany, ale nyni nevim jak z dane "selekce" vytvorit referenci a z ni pak vytvorit nejlepe jeden multiextract popr. 12 extractu. Diky za pripadnou radu |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#2653]
| Publikováno:
05.03. 2012 - 11:07 Než se do toho zkusím ponořit, standardní (viz kód) postup nefunguje?
For i = 1 To oSelection.Count |
[#2654]
| Publikováno:
05.03. 2012 - 11:23 To nefunguje. Vyskoci chybova hlaska:
The method CreateReferenceFromObject failed |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#2655]
| Publikováno:
05.03. 2012 - 14:26 To jsem očekával... :-(
Pak je ještě CreateReferenceFromBrepName, ale to jsem nikdy pořádně nerozchodil. Ještě bych zkusil mezikrok. Pomocí TypeName() zjistit, jaký typ objektu je vybraná hrana, vytvořit tento objekt a přiřadit do něj instanci výběru ...Item(i).Value a pak zkusit vytvořit referenci z tohoto objektu. Párkrát už mi to zabralo. Anebo nevytvářet referenci vůbec a nacpat Extraktu přímo ten objekt hrany - to mi také už zafungovalo. |
[#2667]
| Publikováno:
06.03. 2012 - 19:32 Diky moc za rady.
Nakonec se mi to podařilo, aniž bych tedy vytvářel ty reference. selection1.Search "Topology.Edge,sel" Akorat, ten poslední řádek mi dal zabrat. Ze začátku jsem ho tam neměl - makro projelo celé bez chyby do konce, ale nic se nestalo. Pak až na německém fóru jsem našel tento "dodatek". |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.