Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Vytvořit téma
Koncepty
Seznam oblíbených
Soukromé zprávy
Pravidla
Live CHAT
VIP žádost
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Instrukcie pre PostProcessor

Kompletní přehled příspěvků v tématu Instrukcie pre PostProcessor řazený podle data jejich publikace na fóru.

UživatelPříspěvek
Matej Kosican

Poslat zprávu | Profil
Datum: 14.1. 2012 | Zobrazeno: 10481x
Konfigurace CATIA:

Text dotazu:
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť ako a či to vobec ide priamo v Catii nastaviť inštrukcie pre PostProcessor aby buď len na začiatku programu, (alebo pri každej operácii (hrubovanie/Z-Level/Sweep atd.), čo by bolo najlepšie) vložil do programu obrábania cyklus "Tolerance 32" v Heidenhaine a v ISO je to myslim "G64" podla nastavenej hodnoty tolerancie v operáciach, alebo aspoň nejakú prednastavenú hodnotu?

Programujem v práci dve frézy, jedna má Heidenhain i530 ale posielajú sa do neho programy v "ISO-Heidenhain" z externého PostProcessoru (nie priamo z CATIE) a druhý stroj má Sinumerik 840D kam sa posiela ISO, tak isto z externeho PostProcessoru. v Catii som sice našiel ikonku "PP Instructions" ale nejak mi to nič nehovorí a netuším ako, a čo tam zadať. (Preto ma zaujma či to ide nastaviť priamo v Catii, alebo budem museť kontaktovať dodávatela externych PP.)

Ani jeden tam ale túto funkciu nepridáva, a pri vačších pracovných posuvoch majú stroje značne trhané pohyby kedže sa za každú cenu snažia držať zadaných hodnot a neskutočne to predlžuje obrábacie časy.

Za každú radu vopred Ďakujem.

Trojrozmerkar

Poslat zprávu | Profil
[#3456] | Publikováno: 14.11. 2012 - 10:36
Dobrý den,

zkuste použít funkci Post-Processor Instruction a do jejího těla vepsat INSERT/"požadovaný příkaz". V mém případě to funguje jak potřebuju tak možná to pomůže i Vám.



Uživatel nepřihlášen

Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.