PAG Copy/paste aplikacia
Uživatel | Příspěvek |
Patrik Vaclav Poslat zprávu | Profil |
Datum:
14.12. 2011
| Zobrazeno:
11103x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#2506]
| Publikováno:
14.12. 2011 - 20:48 Hrubý překlad:
Podle popisu by to mělo nahrazovat stejné InstanceName, které vznikají při kopírování v sestavě pomocí Copy - paste. Stejné názvy způsobují problémy v aplikaci P-DMU (nekonzistence struktury), takže je konstruktér musí manuálně přepisovat. Aplikace by to měla dělat automaticky, dokonce dokáže nahradit konkrétní část názvu, resp. určitý řetězec. O instalaci nikde ani zmínka, ale většinou to bývá nastaveno v souboru s prostředím (jsou zde cesty k CAA aplikacím a makrům). Vypadá to, že to nějakým způsobem nahrazuje standardní Copy / Paste - alespoň podle popisu na konci se to ovládá stejně. Ještě otázka - kde jste k tomu přišel? PS: Učte se cizí jazyky ... :-) |
Patrik Vaclav Poslat zprávu | Profil |
[#2508]
| Publikováno:
16.12. 2011 - 09:21 Dakujem za hruby preklad, ale tomu rozumiem. (teda nemam problem s jazykom :D )
Ja len ze mi to nejde nasimulovat a dokazat ze to funguje. Predsa ked kopirujem nejaky part/product/component v producte , tak mi INSTANCE NAME zmeni automaticky - upravi alebo prida na konci INSTANCE NAME cislo. Asi to co potrebujem dostat je ta cast retazca co sa nadefinuje v tejto aplikacii a vytvori pri PAG COPY/PASTE. Tak isto mi nie je jasne co je P-DMU. Ja si myslim ze je to zostava s pouzitymi DMU Applikaciami od Porsche ( napr. vytvaranie rezov, zrkadlenie partov, kinametika....) Ten manual je priamo od zakaznika z jeho portalu. |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#2510]
| Publikováno:
16.12. 2011 - 16:13 Tak požádejte firmu, která vám zařizuje Technickou podporu, měla by vám to bez problému nainstalovat. Pokud děláte pro Porsche, měli byste mít kompletní prostředí. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.