Jak odstarnit funnel na výkrese (po použití align into system)
Uživatel | Příspěvek |
Michal Poslat zprávu | Profil |
Datum:
23.11. 2011
| Zobrazeno:
9866x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#2428]
| Publikováno:
24.11. 2011 - 12:49 Nejsem si jistý, jestli jde automatické vytváření vynášecích čar vypnout (V Options je uvedeno v závorce For pre V5R14 drawings...).
Vrátit zpět upravené kóty jsem nikdy nezkoušel, ale mám taktéž obavu, že to nejde. Co mě ale dost udivilo je, že jsem si jen tak zkusmo vytvořil kótu od základny, ale ihned se uspořádala, aby se hodnoty nepřekrývaly. Možná je to nějaké nové chování vyšších release (používám R19 SP9). Ve vlastnostech kóty byla v záložce Extension line možnost Funnel neaktivní. Jediná a poslední věc by mohly být standardy... |
cyrus Poslat zprávu | Profil |
[#2445]
| Publikováno:
28.11. 2011 - 11:08 Mělo by to jít takto:
mít aktivní vybírání celého řetězce kót (Dimension system selection mode), vybrat příslušný řetězec kót a přes pravé tlačítko vlézt do propertisu na záložku System a vypnout volbu Automatically add a funel,potvrdit tlačítkem Apply a potom na záložce extension line zaškrtnout volbu funel a následně ji vypnout. poslední co zbývá je potvrdit tlačítkrm OK |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.