chybné 3D zobrazení
Uživatel | Příspěvek |
Vojtik_01 Poslat zprávu | Profil |
Datum:
12.11. 2011
| Zobrazeno:
10322x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Jan Svoboda Poslat zprávu | Profil |
[#2383]
| Publikováno:
12.11. 2011 - 14:49 Ahoj, asi máš zapnutý zobrazení v pespektivě. Podivej se do View/Render Style/.
Měl bys mít zapnutý Parallel. |
Vojtik_01 Poslat zprávu | Profil |
[#2384]
| Publikováno:
12.11. 2011 - 15:05 Uživatel odpovídá na příspěvek #2383:
já se snad dám na modlení.... Díky moc!!! By mě beztak zajímalo, kdo takovou cypovinu vymyslel... Ještě jednou dík, zachránil jsi mě před nejedním nervovým záchvatem :-) |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#2385]
| Publikováno:
12.11. 2011 - 16:10 No, ona ta perspektiva vůbec není od věci. U malého modelu je to možná trochu matoucí, ale u velkých (myšleno rozměrově, např. letadla, lodě) modelů se to hodí jednoduše pro rozeznání toho co je k nám blíž a co dál. |
Pepe_CZ Poslat zprávu | Profil |
[#2419]
| Publikováno:
21.11. 2011 - 16:22 nemluvě o tom, že díky ohnisku, jsme schopni procházet s perspektivou i skrz letadla, jako by jsme v něm fyzicky byli, což si s klasickým pohledem nemůžeme dovolit. Nemluvě pak o vhodnosti použití pro animace a prezentace :-) |
Kamil Poslat zprávu | Profil |
[#2425]
| Publikováno:
22.11. 2011 - 08:54 Nechcem zakladat novu temu tak to dam sem: Daju sa v Catii zvacsit, tie male ikonky (coincidence, tangency, parallelism, atd)? A aj hrubka bodov, ciar a koncovych bodov priamok a kriviek? Nechcem zvacsovat rozlisenie, len chcem tieto detail ktore sa mi zle chytaju, trocha zvacsit. |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#2426]
| Publikováno:
22.11. 2011 - 10:20 Standardně v nastavení to na 99% nelze. Myslím že by se daly upravit příslušné ikony, které tyto vazby zobrazují. Stačí je najít (adresář intel_a nebo win_b64/resources/graphics/icons) a zvětšit (doporučuju předtím zálohovat). Ke každé vazbě může existovat více ikon, pro např. normální stav, vybraný, neupdatovaný, atd. Zkuste to, s Catií by se nic stát nemělo. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.