poradie v kusovniku
Uživatel | Příspěvek |
Milan Husár ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
5.11. 2011
| Zobrazeno:
10360x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#2372]
| Publikováno:
07.11. 2011 - 00:05 Úplně přesně nechápu, na co se ptáte? Jestli tomu rozumím správně, chcete aby se vám položky v kusovníku očíslovaly podle jejich pořadí ve stromu v sestavě?
Podle mě to je úplně zbytečné, je přeci jedno, jestli je součást v sestavě první nebo druhá, když souhlasí její název s názvem v kusovníku. Nebo? |
Milan Husár ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#2373]
| Publikováno:
07.11. 2011 - 09:47 Uživatel odpovídá na příspěvek #2372:
Ano je to jedno ,ale ide mi o to, že ked mi vygeneruje kusovnik tak čísla súčiastok sú poprehadzované a sú v kusovníku zoradené podľa Number takto napr.(2,13,16,7....) a ja by som potreboval mať ich pekne usporiadané v kusovníku vzostupne podľa Number(1,2,3,4...). Dokážem to spraviť v zostave keď prehádžem ich poradie a potom sa mi to premietne do výkresu ale nedá sa to len nejako obísť aby som to nemusel tak zdĺhavo robiť? Aby som ich nemusel v strome zostavy prehadzovať navzájom medzi sebou ale by som len nejako ich zoradil napr. vzostupne vo výkrese v kusovníku. |
karel koupelna ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#2374]
| Publikováno:
07.11. 2011 - 18:18 Já používám tohle. (další knihovny když tak dodám) |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#2375]
| Publikováno:
07.11. 2011 - 22:41 Mohl byste sem nahrát i ty knihovny? Samotného by mě zajímalo Vaše řešení. :-) Tohle (příloha) mi nic neukáže... |
karel koupelna ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#2378]
| Publikováno:
08.11. 2011 - 08:53 Tady máte celou instalaci.
Postup 1. načtení stromu 2. vybraní co bude v tabulce 3. editace tabulky přesunuti pozic 4. export do pozic nebo tabulka do sestavy 5. pojmenovaní listů Zkoušejte všude všechny tlačítka myši Já to používám na jednoduchý nastroje |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.