Catia V4
Uživatel | Příspěvek |
martin1 Poslat zprávu | Profil |
Datum:
15.9. 2011
| Zobrazeno:
10010x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#2259]
| Publikováno:
03.10. 2011 - 23:38 Vidím že Vám nikdo neodpovídá... Přitom podle mého těch materiálů o V4 se ve spoustě firem válí mraky a v dnešní době už jsou většinou téměř bezcenné - tedy jak se to vezme, pro Vás mají momentálně cenu zlata.
Zřejmě si lidé pořád pamatují kolik stála licence V4, kolik Unixová stanice (jestli se nepletu tak to bylo cca 700.000 i s licencí, brrrr) a proto to nechtějí pouštět jen tak. Záleží na tom, kdo je autorem. Pokud je to od Dassaultu, tak to podléhá autorským právům a nemělo by se to šířit (všimněte si že na fóru není nic kde by byla jakákoliv zmínka o DS copyrightu) |
ZikiJM Poslat zprávu | Profil |
[#2708]
| Publikováno:
19.03. 2012 - 16:02 Ahoj, zaregistroval jsem se na forum teprve nedavno a postupne jej procitam, takze nevim jestli moje nabidka na materialy k v4 by byla jeste aktualni...neco doma mam a znacka DS na tom neni ;-)
Bohuzel vetsina je v papirove podobe. V pripade zajmu dej vedet, ale jak ctu dale, uz ses prokousal i fci Merge :-) Honza p.s. Jsem naucen psat bez diakritiky prave diky Unix-u, tak se omlouvam. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.