čeština
Uživatel | Příspěvek |
Novacek Poslat zprávu | Profil |
Datum:
1.7. 2011
| Zobrazeno:
12867x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Jan Hnátík Poslat zprávu | Profil |
[#2077]
| Publikováno:
01.07. 2011 - 15:08 Dobrý den,
co se týče češtiny pro Catii, tak Vás asi zklamu. Oficiálně překlad, pokud vím, není. Nějaký překlad měli, myslím, u Technodatu. Ale spíše to nedoporučuji. Ne, že by byl špatný, ale kdekoli se setkáte s Catií, tak bude buď v angličtině a nebo němčině. Takže je lepší se to učit takhle. Každopádně hodně parametrů se zadává přes grafické rozhraní (takové aktivní obrázky) a u ostatních parametrů jsou takové malé otazníčky, které Vám zobrazí grafickou nápovědu. Takže se rychle zorientujete. Jeden ukázkový příklad je zde: http://catia-forum.cz/download/?category=5 Pokud mi pošlete mail, tak Vám pošlu jeden návod, který jsem nedávno udělal pro výuku. Alespoň mi jako nezávislý řeknete, jestli se to dá pochopit, či jestli něco změnit. S pozdravem Jan Hnátík P.S.: Příští týden jsem na dovolené, tak pokud bych se neozýval, tak to bude tím:-) |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#2080]
| Publikováno:
04.07. 2011 - 08:28 Dobrý den,
tady naprosto souhlasím s p. Hnátíkem. Překlad některých modulů Catie do čestiny skutečně existuje (firma Technodat), ale doporučuji ponechat si angličtinu. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.