Záhadné linky
Uživatel | Příspěvek |
Maveric Poslat zprávu | Profil |
Datum:
6.4. 2011
| Zobrazeno:
10521x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Zdeněk Mrázek Poslat zprávu | Profil |
[#1817]
| Publikováno:
07.04. 2011 - 07:44 Používám Catii V5R20 SP4. Zkusil jsem namodelovat příklad podle popisu a u mne se to chová korektně - tedy žádné ztracené linky to nehlásí. |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#1819]
| Publikováno:
07.04. 2011 - 08:49 Používáte oba stejný release, SP a hotfix? S tímhle jsem se u R19 nikdy nesetkal. Buď je to nějaká speciální anomálie určitého SP nebo bych chybu hledal někde v nastavení.
Ale zrovna u téhle funkce bych ji nečekal. Zkuste ještě místo Paste Special použít obyčejné Paste, je to defacto to samé. |
Maveric Poslat zprávu | Profil |
[#1821]
| Publikováno:
07.04. 2011 - 12:22 \dobrý den, tak vypadá to, že problém byl odstraněn instalací SP4. Děkuji za komentáře. |
Marek Poslat zprávu | Profil |
[#1907]
| Publikováno:
25.04. 2011 - 14:30 zdravim, teneto problem mam take, ale kdyz jste rikali, ze se to vyresi SP, tak bych mel jeste jednu otazku. chtel jsem si nahrat na R20 SP 5, ale bohuzel, kdyz jsem chtel pustit instalaci, tak mi to napsalo : C:\Users\marekp~1\AppDATA\local\Temp\TempDSUnload a s touto hlaskou mi instalace skoncila. a potom kdyz jsem to same udelal na druhem pocitaci, tak se mi SP nahrab bez problemu. nevite, kde by mohl byt problem? diky moc |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.