Získání feature pro Mirror a Symmetry
Uživatel | Příspěvek |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
Datum:
11.3. 2011
| Zobrazeno:
10579x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Dalibor Cee Poslat zprávu | Profil |
[#1703]
| Publikováno:
14.03. 2011 - 11:18 Vztupní feature u funkce Mirror lze dle mého názoru objevit na Mirror.Parent.item2 , u funkce Symmetry to je podobné. D.C. |
[#1705]
| Publikováno:
14.03. 2011 - 21:20 Zkoušel jste to? Z Mirror.Parent získám Shapes, a u těch žádné Item2 není. Nebo jsem to špatně pochopil?
Já to obešel tak, že procházím všechny Shape v Body kde je Mirror a porovnávám, je-li Shape onen Mirror. Pokud ho nejdu, beru jako vstup pro Mirror Shape s indexem o jedničku menším než má Mirror. |
Dalibor Cee Poslat zprávu | Profil |
[#1707]
| Publikováno:
15.03. 2011 - 09:25 Ono to je vlastně totéž. Shapes v body se zrcadlením jsou ty moje Parent v objektu Mirror. S tím že by to mělo být Item 2 to jsem nedomyslel , to samozřejmě platí pouze pokud mám první Shape v body a následně zrcadlím. D.C. |
[#1709]
| Publikováno:
15.03. 2011 - 12:38 To je práve ono, můžu si jenom myslet, že objekt pro Mirror je předchozí Shape. Ta vlastnost v Mirror prostě nefunguje tak jak má, tak se to musí takhle obcházet. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.