Převod Boolean na Real
Uživatel | Příspěvek |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
Datum:
2.2. 2011
| Zobrazeno:
10719x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Jan Svoboda Poslat zprávu | Profil |
[#1596]
| Publikováno:
02.02. 2011 - 11:03 Dobrý den,
já tam většinou řesim takto: Relations\Rozmery_Profilu_4HR.1 ->Evaluate(abs(`External Parameters\Rozmer profilu hlavniho ramu` )*1000) Používám funkci abs()*1000, která mi ten parametr převede na real a musí se to vynásobit *1000. |
[#1597]
| Publikováno:
02.02. 2011 - 11:43 Já ale vycházím z true/false, takže abs stejně nefunguje.
Jednoduše potřebuju tohle: vodící element: ANO --> šířka drážky = 184mm vodící element: NE --> šířka drážky = 100mm v Law tedy mám: If (ve == true){ ale nelze to použít. Zatím to dělám obráceně, tj. z šířky drážky určuju hodnotu vodícího elementu, ale chtěl bych to naopak. |
[#1599]
| Publikováno:
02.02. 2011 - 13:46 Taky jsem tuhle řešil to stejný problém akorát jsem měl výchozí string, kde si měl konstruktér vybrat ze tří možností, nakonec jsem to vzdal a místo stringu jsem tam dal Real a navolil jsem hodnoty 1,2,3...
Ještě mě teda napadlo, že pokud ten rozměr používáte ve skice, tak můžete zakotovat obě koty do skici a řídit jejich deaktivaci podle hodnoty par. boolean... |
[#1600]
| Publikováno:
02.02. 2011 - 14:09 No vida, to by se asi dalo.
A k tomu stringu, to jsem už jednou vymýšlel a jde to. Podmínka je, že v názvu možnosti musí nějaké číslo být, např velikosti: 1_malé 2_střední 3_velké 4_... převod na real se pak řeší vybráním podřetezce s požadovanou délkou do dalšího parametru a ten už lze použít v Law. Myslím, že je to v některém tématu. |
[#1601]
| Publikováno:
02.02. 2011 - 14:14 Jo to je dobrý, celkem jednoduchý. :) |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.