KWE-řešič
Uživatel | Příspěvek |
Josef Kočí Poslat zprávu | Profil |
Datum:
30.1. 2011
| Zobrazeno:
10129x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#1594]
| Publikováno:
31.01. 2011 - 00:15 Chvíli jsem přemýšlel a napadlo mě tohlo:
1. Vytvořit reakci na změnu parametru s požadovanou délkou řemenu 2. Vytvořit akci (buď přímo KW nebo úplný VB script) s přibližně následujícím algoritmem: ' nastavime hodnotu napinaku Moc se mi to ale stejně nelíbí, hlavně ten opakovaný update. Myslím, že by bylo lepší dát si tu práci, sestavit přímou rovnici a spočítat poloměr z geometrie. |
Josef Kočí Poslat zprávu | Profil |
[#1602]
| Publikováno:
02.02. 2011 - 20:59 Dik za návod, do toho skriptu se mi moc nechce, bylo by třeba řešit jěště zda se oddaluji nebo přibližuji shodě (0,1mm). Jinak by to mohl byt nekonečný cyklus.
Tech updatů by tam bylo proběhlo mnogo. V tom nápadu 1, je třeba také skript? p. |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#1603]
| Publikováno:
02.02. 2011 - 21:56 To nejsou dva nápady, ale dva kroky. Vytvoříte reakci, která při změně hodnoty parametru délky řemenu spustí konkrétní akci. Tou může být buď KWE skript nebo plnohodnotný CATScript.
Je to ale hodně krkolomné, spíš bych postavil tu rovnici s hromadou sinů, kosinů, závorek... |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.