Mys pre Catiu V5
Uživatel | Příspěvek |
divoskosl Poslat zprávu | Profil |
Datum:
30.11. 2010
| Zobrazeno:
12108x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#1387]
| Publikováno:
30.11. 2010 - 19:05 Podobné téma se právě řeší zde: http://www.catia-forum.cz/forum/topic.php?topic_id=226
Příšte zkuste nejprve chvíli hledat, než zbytečně položíte opakovanou otázku. Většinou vám pak málokdo znovu odpoví. |
divoskosl Poslat zprávu | Profil |
[#1424]
| Publikováno:
09.12. 2010 - 18:16 Uživatel odpovídá na příspěvek #1387:
Dakujem velmi pekne za odpoved. Ako vravite prv som hodnu chvilu hladal, ale bez sance. Nechcem sa nikoho dotknut, ale forum, nie je bohvie ako prehladne. |
[#1425]
| Publikováno:
09.12. 2010 - 18:50 Mohl byste více upřesnit, proč se vám fórum zdá nepřehledné, abychom mohli případně strukturu optimalizovat?
PS: Zkusil jsem rychlé vyhledávání pro výraz "myš" na úvodní stránce a téma, na které jsem vás odkázal, bylo nalezeno jako první. Fórum není optimalizované pro slovenštinu, takže pro lepší výslkedky hledané výrazy zadávejte česky. |
novtomy Poslat zprávu | Profil |
[#1675]
| Publikováno:
01.03. 2011 - 09:51 Dobrý den, nechci zbytečně zakládat nové téma, tak to napíšu sem. Potřeboval bych poradit s nastavením mysi Logitec M705 v Catii. Právě ji zkouším v Catii V5R19 a nejde mi otáčení a přibližování (pomocí stisku kolečka a pravého tlačítka...). Prosím o radu jak a co nastavit. Nerad bych se myši zbavoval - byl to dárek... Děkuji. |
[#1676]
| Publikováno:
01.03. 2011 - 10:27 A pohyb do stran / zoom funguje normálně? Jde jen o to otáčení?
Já osobně používám k rotaci a zoomu střed a levé, nicméně pro změny režimu pohybu by měla fungovat obě tlačítka. Zkuste to levé, pokud to nepůjde, bude chyba spíš na straně myši. Pokud je k ní nějaký SW, hledal bych řešení v jejím nastavení. |
Libor Jedlička Poslat zprávu | Profil |
[#1677]
| Publikováno:
01.03. 2011 - 10:38 Pravděpodobně je řešení velmi jednoduché (občas se s tímto problémem setkávám).
Nastavte si Middle button na myši jako middle button ;) tzn: jděte do ovladače myši (nebo si ho doinstalujte) a nastavte chování při akci stisku prostředního tlačítka(či kolečka) jako middle button. Defaultně to tak vždy nebývá... |
novtomy Poslat zprávu | Profil |
[#1678]
| Publikováno:
01.03. 2011 - 11:56 Tak jsem to vyřešil. Nebylo nastaveno Middle button... Děkuji za drahocenou radu. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.