Panely nástrojů
Uživatel | Příspěvek |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
Datum:
12.10. 2010
| Zobrazeno:
10847x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
rebik Poslat zprávu | Profil |
[#1192]
| Publikováno:
12.10. 2010 - 20:14 Ahoj, a hned nejedna otázka na tohle zajímavé.
Co je "Restore positions"? Jde někam "nahrát" upravené panely tak aby se daly rychle obnovit po vymazání settingů? |
Kamil Poslat zprávu | Profil |
[#1193]
| Publikováno:
13.10. 2010 - 19:10 No mne tie ikony samo od seba prestalo prehadzovať. A ani som si nevšimol že kedy. Už len čakám kedy sa mi zasa samé od seba rozutekajú. |
[#1194]
| Publikováno:
13.10. 2010 - 21:03 Uživatel odpovídá na příspěvek #1192:V menu Customize je záložka Toolbars a v ní je funkce Restore positions. Panely nástrojů se pak přeskládají tak, jak byly po instalaci.
Rozložení panelů se ukládá do souborů FrameConfig.CATSettings a FrameGeneral.CATSettings va složce C:\Documents and Settings\..uživatel..\Data aplikací\DassaultSystemes\CATSettings\. Ty lze někam zálohovat a pak znovu nahrát. |
Milan Duchek Poslat zprávu | Profil |
[#1204]
| Publikováno:
17.10. 2010 - 21:53 Jelikož pracuji převážmě s objemy a plochami tak mě po čase přestalo bavit neustálé přepínání mezi Part Designem a Shape Designem, vytvořil jsem si tedy vlastní Workbench s názvem Part & Shape Design viz přiložený obrázek. Na 24" monitor jsem shromáždil všechny potřebné ikony jejichž pozici mám zamčenou. Řešení se mi osvědčilo a může být inspirací. |
[#1205]
| Publikováno:
17.10. 2010 - 22:04 Ještě tak mít ten 24" monitor...
Zkoušel jsem to také, jak jsem psal, ale 4 řady ikon už jsou celkem znát. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.