Obrázky z catie v co nejlepší kvalitě
Uživatel | Příspěvek |
Vladimír Čepelák Poslat zprávu | Profil |
Datum:
21.6. 2023
| Zobrazeno:
974x Konfigurace CATIA: V5-6R2020 CAC+MEE Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#7150]
| Publikováno:
23.06. 2023 - 10:09 Dobrý den,
na vytvoření skutečně hezkých, renderovaných obrázků je třeba licence RTR - Real time rendering. Dá se pořídit i jak add-on k nějaké stávající licenci (nejlevnějši varianta). Výstupy jsou pak opravdu pěkné, zejména když si člověk dá tu práci a postahuje si seamless textury v dobré kvalitě a správně je namapuje na díly. |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#7152]
| Publikováno:
23.06. 2023 - 12:13 Na ukázku přikládám jeden renderovaný díl. S trochou zkušeností lze něco podobného vytvořit do ca 30 minut. Materiály default z CATIA katalogu. |
Vladimír Čepelák Poslat zprávu | Profil |
[#7154]
| Publikováno:
28.06. 2023 - 14:35 Děkuji za reakci.
Váš obrázek je v kvalitě více než uspokojivé. Ale myslím, že kvůli několika obrázkům na web vedení další licenci neschválí. Ale mám, co jim říct :) Pokud by někdo řešil podobný problém. Relativně slušné kvality obrázku se mi podařilo dosáhnout pomocí Tools->Image->Capture. Pixel mode a nastavení co nejvyšší hodnoty pixel size.(Maximálně se mi podařilo nastavit hodnotu Width na 26000) Vladimír Čepelák |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.