Stromová struktura a publikace
Uživatel | Příspěvek |
Lukáš Mraček Poslat zprávu | Profil |
Datum:
30.5. 2023
| Zobrazeno:
1071x Konfigurace CATIA: V5-6 2016 SP5 BN26 Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#7143]
| Publikováno:
01.06. 2023 - 15:49 Dobrý den,
možná vám pomůže článek Hierarchický strom , kde je vcelku hezky popsáno, jakým způsobem tvořit strukturu. Publikace jsou pak na struktuře úplně nezavislé, tj. můžete publikovat prakticky cokoliv, co jde ve stromu vybrat, a je úplně jedno, kde se to nachází a jak to bylo vytvořeno. |
[#7144]
| Publikováno:
02.06. 2023 - 06:11 Uživatel odpovídá na příspěvek #7143:
Super děkuji moc jste mi pomohl. |
[#7160]
| Publikováno:
03.08. 2023 - 07:44 Dobrý den ahoj
Mám problém děláme z kolegou na jednom projektu. Každý děláme v jedné podsestavě. A když data sehrajeme dohromady tak v té mé podsestavě přestanou fungovat publikace i přes to že nejsou nikam jinam vázané. proč to nefunguje a jak se to dá opravit? |
[#7161]
| Publikováno:
03.08. 2023 - 08:35 nevím jak a nejde mi znovu nalinkovat publikace. |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#7163]
| Publikováno:
05.08. 2023 - 14:30 Dobrý den, takhle z hlavy těžko říct...
Může tam být nějaký nechtěně vytvořený link, špatný kontext, duplicita názvů... obecně tyhle postupy, kdy dva dělají na něčem dohromady a je to nějak prolinkované je obecně ošemetné. Pokud tam máte externí linky, zkontroloval bych kontexty. |
[#7165]
| Publikováno:
08.08. 2023 - 06:00 Dobrý den
Linky byly jen v sestavě kterou jsem dělal. A po následném nahrání do projektu byly moje linky neaktivní a nešli znovu navázat. Je možné že kolega celí projekt přeuložil v Save managment. a tím se rozbilo spojení na hlavní sestavu a utrhaly linky a nejdou navázat? |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.