Analýza v Catii
Uživatel | Příspěvek |
messik Poslat zprávu | Profil |
Datum:
27.9. 2010
| Zobrazeno:
11433x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Jiří Pešek Poslat zprávu | Profil |
[#1150]
| Publikováno:
27.09. 2010 - 22:54 Ahoj, myslím že stačí definovat bod ve kterém se má síla koncetrovat a potom se vybere tento bod při zadání síly (handler). Pokud potřebuješ definovanou plochu stačí udělat pad o minimální velikosti 0,1mm a tu potom vybrat pro potřebnou sílu. JP |
karel koupelna Poslat zprávu | Profil |
[#1158]
| Publikováno:
01.10. 2010 - 13:50 Ahoj,
nebo přišít plochu (Sew Surface Definition) bez "Simlify geometry" |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#1178]
| Publikováno:
05.10. 2010 - 13:50 Něco podobného jsem řešil ještě na škole (v I-Deasu). Nakonec jsem to udělal tak, že jsem sílu přenášel přes další element (kostička), který se dotýkal dílu, který jsem potřeboval zatížit, v přesně definované ploše. Zátěžnou sílu jsem definoval na této kostičce a mezi ní a dílem jsem vytvořil pevný kontakt. Teoreticky by to mělo fungovat i v Catii, jde jen o princip. |
Jan Hadzega Poslat zprávu | Profil |
[#1190]
| Publikováno:
12.10. 2010 - 13:50 Tiež som riešil podobný prípad. Vytvor zostavu a následne analýzu, pozor na okrajové podmienky. |
petan86 Poslat zprávu | Profil |
[#4019]
| Publikováno:
24.07. 2013 - 13:27 Ahoj,
chtel bych se zepatat jestli nekdo nema zkusenosti s pevnostnimy vypocty svarencu v catii, pripadne jestli do toho nemate nejake materialy.. Zatim jsem svarenc resil tak, ze jsem jednotlive dily sloucil do jednoho partu a postate ho resil jako jedno teleso... Nevim, ale jak velke chyby si dopoustim tim to usnadnenim.. Mohl by mi nekdo poradit.. Dekuji |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.