drawing - generative view style
Uživatel | Příspěvek |
Josef Kočí Poslat zprávu | Profil |
Datum:
4.9. 2010
| Zobrazeno:
11576x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#1098]
| Publikováno:
07.09. 2010 - 22:17 Taj jsem prošel celý CAA manuál a nic čím by to šlo nastavit jsem nenašel. Jedinné co by připadalo v úvahu je objekt DrawingViewGenerativeBehavior , ale žádné z metod ani vlastností se netváří tak, že by se s tím dalo změnit styl. Takže makrem to nespíš nepůjde, ale netvrdím to, třeba se někdo ozve.
Spíš to bude v nastavení prostředí. Otázka je, jestli to jde nastavit tak, aby to bylo jako výchozí styl a nemuselo se to pokaždé měnit. |
dzupo Poslat zprávu | Profil |
[#1099]
| Publikováno:
08.09. 2010 - 06:47 DefaultGenerativeStyle ide meniť podobne ako nastavenie draftingu - tools/standard, prípadne uložiť kópiu a meniť túto. |
[#1105]
| Publikováno:
08.09. 2010 - 20:49 Měnit za jiný jde, to je jistý. Otazka zda jde už před generováním pohledu nastavit style nebo vždy až dodatečně. Určitě půjde předefinovat i DefaultGenerativeStyle, ale jak se to bude chovat v Catii s původním DefaultGenerativeStyle po update pohledů??? |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#1106]
| Publikováno:
08.09. 2010 - 21:14 Myslíte jestli si tu informaci o stylu výkres ponese s sebou a zůstane tak anebo jestli se při updatu v jinak nastaveném stylu (Catii) "překreslí"? Asi zbývá možnost vyzkoušet to a pak se uvidí. My jsme to zatím nikdy měnit nepotřebovali, stačil nám Default styl. |
dzupo Poslat zprávu | Profil |
[#1108]
| Publikováno:
10.09. 2010 - 06:35 Pred generovaním pohľadu (napr. front view) sa objaví dialogové okno s výberom style - viď. obr. |
[#1113]
| Publikováno:
11.09. 2010 - 20:57 Co pise dzupo ručně samozřejmě jde, bohužel ne makrem.
Udělal jsem pár pokusů s nepočítaně restarty Catie 1. podvhnul jsme styl co potřebuju a přejmenoval na "DefaultGenerativeStyle.xml" 2. odříznuj jsem Catii od všech instalovaných stylů a nechal ji pouze svuj soubor se stylem výsledek: 1. výkres resp. každý pohled si s sebou nese styl ve kterém byl vytvořen, ani update s původním stylem "DefaultGenerativeStyle" mu to nerozmluví, takže by to šlo 2. zdánlivě čistější způsob, pohledy mají ve vlastnostech přiřazený tento muj jediný styl, ale nechovají se podle něho, jsou v DefaultGenerativeStyle (Catie si ho dokáže rekonstruovat někde uvnitř). Až po přepnutí (divný co, když je jenom jediný) a následném update pohledu se chová podle mého stylu. |
Pepe_CZ Poslat zprávu | Profil |
[#1221]
| Publikováno:
21.10. 2010 - 13:58 Uživatel cituje z příspěvku #1113:
'Až po přepnutí (divný co, když je jenom jediný) a následném update pohledu se chová podle mého stylu.' pokud se nemylim, Catie ma v kazdem prostredi sve styly (neco jako nedotknutelna zaloha), pak az je default, ktery se jevi jako jediny a je editovatelny.. Aspon tot je me pozorovani. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.