parametr Multiple Value
Uživatel | Příspěvek |
Jiří Šrom ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
26.3. 2019
| Zobrazeno:
7233x Konfigurace CATIA: V5-6R2016 KWA Text dotazu: |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6624]
| Publikováno:
26.03. 2019 - 22:27 Dobrý den,
zkoušel jsem to pomocí Rule, ale neobjevil jsem funkci pro vytvoření / změnu předdefinovaných hodnot. Jistý úspěch se dostavil při použití Reaction, ale jen při použití VBA skriptu. Výsledek na obrázku, na jednoduchém příkladu to funguje celkem obstojně. |
Milan Frýba ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6625]
| Publikováno:
27.03. 2019 - 08:11 Zdravím,
Jestli se dobře pamatuji, šlo by to udělat pomocí "design table" Znamenalo by to tedy Excelový soubor navíc a je otáka, jeslti se to pro tento případ vyplatí. |
Milan Duchek ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6626]
| Publikováno:
27.03. 2019 - 12:33 Dobrý den,
hodnoty, které se dají definovat v Multiple Values jsou typu List (seznam), takže v principu vytvořit List a předat jej do parametru... Metody pro List najdete například zde: http://catiadoc.free.fr/online/cfyugkwr_C2/cfyugkwrhlpList.htm Řešení pomocí Rule je v přiloženém obrázku. |
[#6627]
| Publikováno:
27.03. 2019 - 14:15 Uživatel odpovídá na příspěvek #6626:
List jsem také zkoušel, ale nepřišel jsem na to, jak jeho obsah vnutit do multiple values parametru... |
[#6637]
| Publikováno:
04.04. 2019 - 08:17 Děkuji za pomoc. Zatím jsem vyzkoušel postup pana Duchka a vypadá to, že by to mohlo fungovat. Ještě tedy zkusím i postup pana Cinerta a pak to porovnám. V každém případě je to velice přínosné a myslím, že to vyřeší mé problémy.
|
[#6638]
| Publikováno:
04.04. 2019 - 10:43 Dobrý den,
jednoznačně se přikláním k použití Rule, je to mnohem stabilnější řešení. Jediné co me zde uniklo byla metoda AuthorizedValues , která dokáže naládovat Multiple values do parametru. V object browseru přímo v Catia o tom není ani zmínka....musí se přímo do nejpodrobnějších manuálů. |
[#6639]
| Publikováno:
04.04. 2019 - 10:45 S Ruly mám nějaké zkušenosti, takže jsem to definoval přes něj. A vypadá to, že to opravdu funguje a drží. A taky je to pro mě uživatelsky příjemnější, přece jen se v tomto prostředí vyznám líp. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.