Změna fontu u Dimension
Uživatel | Příspěvek |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
Datum:
8.3. 2018
| Zobrazeno:
7494x Konfigurace CATIA: V5R19+ Text dotazu: |
Břeťa Doležal Poslat zprávu | Profil |
[#6451]
| Publikováno:
26.03. 2018 - 10:02 Jen nápad, ale nevím zda jde, asi ne jinak byste se neptal :-)):
1/ Posbírat si prefixy, suffixy, tolerancea vše možné, co potřebuji zachovat do nějaké kolekce. 2/ Vybrat všechny kóty 3/ spustit "Copy Object Format" - command, popř. Win API. 4/ vybrat vzorovou kótu 5/ navrátit parametry kót z kolekce obdobně u textů.... Nikdy jsem se na toto nevrhl, páč poloha je třeba také rovnat, takže jsem vždy zůstal u ruční práce - vše vybrat změnit font a parametry + vše ručně porovnat. |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#6454]
| Publikováno:
26.03. 2018 - 13:57 Díky za tip,
teoreticky by asi šlo, ale otázka je, jestli by to bylo efektivní. Zatím se to dělá manuálně stylem: - výběrem přes funkci Search označit všechny kóty - ručně změna fontu - ručně přerovnání V tomto případě zůstanou ostatní vlastnosti nedotčené - v případě makra bych musel všechno ukládat a pak vracet zpět. Nedej bože abych na něco zapomněl :-) U textů problém není, tam nastavení fontu v API podporované je. Právě proto mě udivuje, že u kót ne. Je tam naprosto všechno (styly vynášecích čar apod), ale samotný text se nedá nijak odchytit. :-( Ve finále se makro stejně asi nevyplatí, protože větší část práce bude s přerovnáním ... |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.