Vložení obrázku do výkresu
Uživatel | Příspěvek |
Martin Blecha Poslat zprávu | Profil |
Datum:
10.8. 2010
| Zobrazeno:
13201x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#1016]
| Publikováno:
10.08. 2010 - 14:46 Co přesně myslíte tím "výkres s rámečkem"? V jakém formátu je vkládaný obrázek?
Zkoušel jsem vložit jpg obrázek do pohledu (viz příloha) a do pozadí a při ukládání do tiffu se nic neztratilo. Pošlete výkres s obrázkem, podívám se na to. |
[#1017]
| Publikováno:
10.08. 2010 - 22:19 Bohužel výkres ani obrázek poslat nemohu, ale obrázek je ve formátu bmp. a není problém ho změnit. Potřeboval bych vědět, jak ho tam správně nahrát/nakopírovat a jakou funkci použít? |
[#1018]
| Publikováno:
11.08. 2010 - 08:04 Obrázek vkládám přes Insert (hlavní menu) a potom Picture , jinak to snad ani nejde.
Pokud používáte nějaké prostředí/standart, zkuste to udělat s úplně prázdným výkresem a jakýmkoliv obrázkem (aby tam nebylo nic co bych nesměl vidět) - to byste potom mohl i poslat. |
[#1019]
| Publikováno:
11.08. 2010 - 11:06 Díky za radu, toho jsem si vůbec nevšiml, že to tak jde... |
Tommy_ Poslat zprávu | Profil |
[#1020]
| Publikováno:
11.08. 2010 - 16:32 Zdravim vsechny uzivatele Catii, mam problem s vytvarenim vykresove dokumentace: front view (predni pohled)-vyberu referncni rovinu a stejne se mi pokazde objevi ISO pohled (kompas na otaceni nepomaha-vyzkouseno nekolikrat). Jedna se o slozite dily z velkych (slozitych sestav). Dekuji vsem za cenne rady |
Tommy_ Poslat zprávu | Profil |
[#1022]
| Publikováno:
12.08. 2010 - 09:45 Uz jsem nato prisel, neoznaci se rovina, ale hrany - osy roviny |
Štěpán Hruška Poslat zprávu | Profil |
[#1569]
| Publikováno:
24.01. 2011 - 11:19 Zdravim,
Jde nějakým způsobem vložit do Draftingu ISO (nebo jakýkoli 3D pohled), který je barevný jako model v Part Designu. Případně si zachová vlastnosti jako např: průhlednost Dík za odpověd |
[#1573]
| Publikováno:
24.01. 2011 - 14:46 Průhlednost asi nepůjde, nicméně pro zachování barev podle modelu stačí zatrhnout volbu 3D colors ve vlastnostech pohledu, viz. obrázek. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.