Čáry ohybu a broken view
Uživatel | Příspěvek |
Jakub Švejda Poslat zprávu | Profil |
Datum:
20.10. 2017
| Zobrazeno:
8123x Konfigurace CATIA: V5R19, PS9 Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#6355]
| Publikováno:
01.11. 2017 - 09:50 Dobrý den,
zkoušel jsem podobný příklad v R26 a vše se zdá být v pořádku. Čáry ohybu se po přerušení pohledu nezměnily. Je možné, že je u R19 chyba. Díl jste dělal regulerně v SMD bez použití PartDesign features? |
[#6357]
| Publikováno:
01.11. 2017 - 10:21 Dobrý den,
děkuji za reakci. Nemůže to ovlivnit nastavení, stejně jako se musí zapnout promítání pohledů s přerušením (použiji "Broken View" na Front view a poté generuji přes "Projection View" další pohledy)? Modely mám dva, konstrukční a technologický. Konstrukční je čistě z SMD, technologický má prvky z PartDesign. Přerušení rozvinutého pohledu dopadne z obou stejně. Přikládám odkaz kam jsem nahrál oba modely, pokud by jste se na ně chtěl podívat: Modely |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#6358]
| Publikováno:
01.11. 2017 - 10:47 Těžko říct. Když uděláte nejdřív odvozené pohledy a až pak Broken view, dopadne to stejně? Němělo by se to sice ovlivňovat, ale jeden nikdy neví. |
[#6359]
| Publikováno:
01.11. 2017 - 10:58 Uživatel cituje z příspěvku #6357:
'Nemůže to ovlivnit nastavení, stejně jako se musí zapnout promítání pohledů s přerušením (použiji "Broken View" na Front view a poté generuji přes "Projection View" další pohledy)?' Promítání pohledů s přerušením, zmiňuji nezávisle na problému se kterým bylo založeno toto téma. V nastavení se dá určit, zda se promítne přerušený pohled nebo poheld bez přerušení. Tak mne napadlo zda to není podobné u přerušení čar ohybu. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.