Specificka otazka
Uživatel | Příspěvek |
Joz1nko ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
27.7. 2010
| Zobrazeno:
11775x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Jan Svoboda ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#941]
| Publikováno:
27.07. 2010 - 20:45 Ahoj, a v jakém formátu to načítáš? |
[#942]
| Publikováno:
27.07. 2010 - 23:32 do sw polyworks ? klasika format .CATPart |
[#943]
| Publikováno:
28.07. 2010 - 08:45 Ešte jeden príklad pre uzrejmenie si informácií.
Napríklad vymodelujem hriadeľ spravím donho drážku pre pero. A potrebujem aby po naimportovaní mi spolu s modelom hriadeľa naimportovalo nominál drážky (v podstate krivku ako v sketcheri aj s toleranciou ak je zadefinovana) Napisal som v podtate to isté,ale chápeme sa. Prípadne nedá sa priamo v stromovej štruktúre vykonanej konkrétnej funkcii, napríklad, HOLE PAD atd, priradiť aj tolerancie...Ak som urobil dieru, priradiť jej toleranciu... A výsledkom by bolo, že automaticky mi tolerancie vygeneruje aj drafting... diky |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#944]
| Publikováno:
28.07. 2010 - 10:01 Teď řešíte dvě věci najednou. Jednak import a pak přiřazení tolerace.
Tolerance jde přiřadit ve skice, už se to tu probíralo, viz http://www.catia-forum.cz/forum/topic.php?topic_id=122. A k tomu importu. U skicy existuje funkce (v kontext. menu) Output geometry - ze skici vám v podstatě vytvoří drátový element. To by mohlo usnadnit import. Ale aby to bylo i s informací o toleranci, to už vám opravdu poradit nedokážu. |
[#945]
| Publikováno:
28.07. 2010 - 10:34 V tomto prípade nepotrebujem riešiť drafting, potrebujem zadefinovať tolerancie mimo draftingu, priamo na modely, pripadne v stromovej štruktúre, ak je to realizovatelné, podľa dostupných info,by to malo byť možné.
riešenie cez drat. element idem vyskúšať, dakujem zatiaľ za rady... edit:bavime sa o postupe, prepnem sa do sketchera, rozbalim konkretny sketch/ Geometry/ vyberiem element a Output feature ? dakujem |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#946]
| Publikováno:
28.07. 2010 - 13:23 Ano, Output feature je správně...
A tady je to správné téma s tolerancemi, zkopíroval jsem špatný řádek. http://www.catia-forum.cz/forum/topic.php?topic_id=99 |
[#947]
| Publikováno:
28.07. 2010 - 14:23 Bohužial ani po vytvorení, drátového elementu, mi to do PW,natiahlo iba samotný cad model, bez features. Bude v tom nejaký háčik.
tie tolerancie vyzerajú byť použitelné. ďakujem. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.