Problém s rovinami
Uživatel | Příspěvek |
Vladimír Hutňan Poslat zprávu | Profil |
Datum:
3.12. 2016
| Zobrazeno:
8277x Konfigurace CATIA: Catia V5R19 Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#6048]
| Publikováno:
03.12. 2016 - 21:42 Dobrý den,
roviny se přece nemusí překrývat. Je sice pravda, že když ji vytváříte jako offset, tak se po vytvořené překrývají, ale rovinou se při vytváření do hýbat myší - a nejen vzdáleností, ale i polohou. Na parametry roviny to nemá žádný vliv, jen její zástupný symbol vidíte někde jinde. Jinak vidím že používáte sliding skicu, takže jestli jste si pohnul rovinou, posunula se i skica. Stačí použít pozicovanou skicu, správně nestavit počátek a máte pro starostech. |
[#6052]
| Publikováno:
05.12. 2016 - 20:42 Dobrý večer, pán Cinert,
to, že môžem hýbať s rovinami a ich vzdialenostami mi jasné, taktiež to ako funguje sliding skica alebo position sketch. Môj problém je, že zakaždým keď som si vybral offset vysunutej roviny a vzápätí som sa prepol do Sketch , Tak sa mi tie roviny pekne prekryli. Teraz to nefunguje a stále mi to po prepnuti do Sketch rozhodí. Tak ako je to na obrázku. Dúfam ma rozumiete, kde je môj problém. Ďakujem pekne |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#6053]
| Publikováno:
06.12. 2016 - 13:24 Nemáte zobrazení místo Parallel přepnuté na Perspective?
View - Render style. To je snad jediné co mě napadá. |
[#6054]
| Publikováno:
06.12. 2016 - 14:50 Ďakujem pekne pán Cinert za pomoc, bolo to presne v render style. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.