Nastavení tloušťky čar v DXF
Uživatel | Příspěvek |
Jiří Lašák Poslat zprávu | Profil |
Datum:
24.6. 2016
| Zobrazeno:
8421x Konfigurace CATIA: V5 R24 Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#5870]
| Publikováno:
24.06. 2016 - 09:09 Dobrý den,
nastavení DXF se dá změnit buď v Options - Compatibility, záložka DXF, výběrem verze pro export. Moc možností tam ale není. Druhá možnost je změna mapovaní vlastností čar. To je zase ve standardu DXF. Tools - Standards - Dxf, musíte ale mít spuštěný Admin mód, aby se standard dal změnit, nebo ručně editovat příslušné xml (v instalačním adresáři catia - ...\B24\win_b64\resources\standard\dxf\DXF.xml. Pokud máte nějaký catia starter a používáte referenční nastavení, bude to muset provést vaše IT. |
[#5871]
| Publikováno:
24.06. 2016 - 10:09 Vyzkoušíme děkuji. |
[#5872]
| Publikováno:
24.06. 2016 - 10:22 Soubor jsem našel a otevřel, nic méně nevím, který parametr změnit, aby se změnila tloušťka čáry u konkrétního druhu čáry. Můžete prosím pomoct? |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#5873]
| Publikováno:
24.06. 2016 - 12:16 Já to bohužel přesně taky nevím. Ale když se podíváte do Tool - Standards - Dxf, mělo by jít identifikovat který parametr je k čemu. |
[#5874]
| Publikováno:
29.06. 2016 - 21:44 Tak jsem spustil admin mod, ale v DXF je pouze zalozka import. o exportu ani carka.nevite co s tim? |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.