Nespojitý element vytvořený makrem
Uživatel | Příspěvek |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
23.7. 2010
| Zobrazeno:
10579x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Jan Svoboda ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#919]
| Publikováno:
23.07. 2010 - 08:58 Ahoj, když použiješ StartCommand tak ten dialog můžeš potvrdit SendKeys “{ENTER}”, True(nějak takhle to bude). Jinak by se možná dala použít funkce Extract, ale to si nejsem jistý, jestli by to pro tebe bylo vhodny. |
[#920]
| Publikováno:
23.07. 2010 - 09:15 Extract by asi zafungoval, ale pokud bych ho vytvářel zase mrtvý, myslím že by výsledek byl stejný (jedna naspojitá plocha).
Jinak píšu to ve VB2008; pokud byste věděl jak nasimulovat ještě stisknutí tlačítka myši, také by mi to (sice v něčem úplně jiném) pomohlo. |
[#921]
| Publikováno:
23.07. 2010 - 11:48 Tohle by ti mohlo pomoct, ale sám jsem to zatim nikde nepoužíval :
Declare Sub mouse_event Lib "user32" AliAs "mouse_event" _ |
[#922]
| Publikováno:
23.07. 2010 - 12:04 Vyzkouším, uvidím. Pak sdělím pocity a dojmy... |
[#927]
| Publikováno:
23.07. 2010 - 19:10 Tak jsem to vyzkoušel, simulace funguje, myš kliká. Dostat ji ale na místo v dialogu, kde se má opravdu kliknout (když se dialog otevře pokaždé někde jinde) je naprosto nereálné.
Takže si zatím o ovládání formulářů myší můžu nechat zdát. Uvidíme, třeba někdo poradí. Nicméně díky za návod. |
[#928]
| Publikováno:
23.07. 2010 - 19:44 Vím, že je funkce která vrací polohu formuláře a to polohu od levého horního rohu obrazovky k levému hornímu rohu formuláře, ale nevím jestli by se to dalo naaplikovat na catijácký formuláře. |
[#929]
| Publikováno:
23.07. 2010 - 20:55 Pokud by VB nějak dokázal formulář, zacílit oblast pro kliknutí by už bylo snadné. Zkusím se zeptat na VB fóru, třeba poradí. |
[#936]
| Publikováno:
26.07. 2010 - 00:47 Tak jsem na to nakonec přišel. V HybridShapeFactory existuje funkce AddNewDatums - z plochy vytvoří instance podle počtu nespojitých oblastí a uloží je do pole. Tyto se pak vloží do setů pomocí AppendHybridShape(prvek pole) jako Datum feature. V podstatě to nahrazuje funkci Disassemble, ale jen její druhou volbu Domains only.
Ukázka kódu: MultiDomainShapes = oHybridShapeFactory.AddNewDatums(oReference) |
Kamil ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#937]
| Publikováno:
26.07. 2010 - 10:15 Všimol som si že tu píšete o nejakom Visual Basic fóre. Na akej adresa to prosím Vás nájdem? |
[#938]
| Publikováno:
26.07. 2010 - 10:22 ... na www.vbnet.cz. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.