Nefunguje simulace obrábění (kde je problém?)
Uživatel | Příspěvek |
Mikycvok ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
29.5. 2016
| Zobrazeno:
8763x Konfigurace CATIA: CATIA V5R19 Text dotazu: |
Jan Hnátík ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#5829]
| Publikováno:
30.05. 2016 - 07:40 Dobrý den,
tak důvodů může být 100+1. Každopádně, pokud se Vám při spuštění simulace zobrazí hláška, že se vytváří blockform, tak už je to špatně. V PartOperation (2x kliknout na PartOperation ve stromě) musíte označit, co je součást a co je polotovar. Tak to zkuste a pokud by to pořád nefungovalo, tak dejte vědět. Že by to byl problém v PC, to se mi nezdá. |
Mikycvok ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#5830]
| Publikováno:
30.05. 2016 - 08:58 Uživatel odpovídá na příspěvek #5829:Dobrý den, žádná hláška se mi nezobrazuje skočí to do simulace a je vidět jen blockform a nic se neděje jen je vidět jak proskakují jednotlivé operace ve stromu. Vše mam označený polotovar,obrobek,kříž, nastavení sem zkopčil tak jak ho používáme v práci.Taky když vytvořím program pro obrábění u sebe na svém pc tak simulace nejde ale když si ho načtu v práci tak není problém.Nemůže být problém v GK mam herní Nvidii GTX560Ti a na notebooku mam nějakou HD?Děkuji |
Libor Oplt ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6116]
| Publikováno:
08.02. 2017 - 22:01 Dobrý den. Mám stejný problém jako Mikycvok. Nevíte někdo jak jej vyřešit? Ještě včera simulase chodila bez problému, dnes ani za boha. Někdy jakoby začne, udělá první krok a dále nic nezobrazuje. Nicméně patrně doběhne do konce, ale bez zobrazování výsledku. Každá rada drahá...
|
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.