Knowledge - Správná syntaxe, operandy v parametru typu String - spojení z více parametrů
Uživatel | Příspěvek |
Viktor Dosedel ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
8.4. 2016
| Zobrazeno:
9973x Konfigurace CATIA: CATIA V5-6 R24 SP4, MD2+GSD Text dotazu: |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#5720]
| Publikováno:
08.04. 2016 - 13:09 Dobrý den,
části řetezce se ve formula editoru spojují operátorem +, stejně jako číselné proměnné. Formule pak bude vypadat - viz obrázek. |
Viktor Dosedel ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#5724]
| Publikováno:
11.04. 2016 - 07:19 Dobrý den,
děkuji, už to funguje. Nicméně nevím jak převést pomocí příkazu ToString, parametr typu Length do String. Převod ze Stringu - např. A.ToReal() * 1mm mi funguje. Předem díky za reakci. |
[#5726]
| Publikováno:
11.04. 2016 - 09:15 Musíte nejprve z délkového parametru udělat typ Real a pak už jde ToString.
Základ je zbavit se jednotek "mm", takže potom to vypadá takto - obrázek. Pokud chcete jen číselnou hodnotu, bez "mm", upravte podle toho formuli - odpadne konec + "mm" . |
Miroslava Nemčeková ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#5819]
| Publikováno:
24.05. 2016 - 16:08 Dobrý deň,
neviem nájsť zmienku o tom, ako sa zaokrúhli parameter typu length (zmenou na Real?), môžete mi prosím pomôcť? Vopred ďakujem. |
[#5820]
| Publikováno:
25.05. 2016 - 22:01 Zaokrouhlení bude fungovat i na typ Length, syntaxe je následující:
round ( LengthParam, "mm", x) ,kde mm je výsledná jednotka a x počet míst zaokrouhlení.
Kromě aritmetického round ještě existuje floor (zaokrouhlí na celé číslo dolů) a ceil (na celé nahoru).
Pozor, je to case sensitive, takže Round ... hodí chybu. |
[#5822]
| Publikováno:
25.05. 2016 - 22:20 Ještě jsem zapomněl na obrázek ... |
Jana xx ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#5927]
| Publikováno:
21.07. 2016 - 09:30 dobry den,
ako mozem v catii ziskat modul "KNOWLEDGE ADVISOR". Potrebujem z viacerých modelov mať jeden aktívny a ostatné deaktívne. Mám nejaký vzor a tam je to cez RULE definované, lenže bez modulu KNOW... to neviem ani otvoriť. ďakujem |
[#5928]
| Publikováno:
21.07. 2016 - 10:24 Dobrý den,
pokud nemáte licenci, tak se k modulu nedostanete. K vytváření a editaci Rules je modul KWA (Knowledge Advisor 2) nezbytný. V běžných licencích je pouze KW1 - běžné parametry, formule, laws, atd. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.