Načtení JPG náhledu z CATPart souboru
Uživatel | Příspěvek |
Ivan Červený Poslat zprávu | Profil |
Datum:
2.1. 2016
| Zobrazeno:
9356x Konfigurace CATIA: V5 R19 Text dotazu:
|
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#5548]
| Publikováno:
03.01. 2016 - 10:43 Dobrý den,
zajímavé řešení, já jsem tohle zatím nikdy neřešil. Z vaší kuchyně nebo jste někde čerpal? Co se týká rychlosti čtení, jediné co mě napadá, je jít přímo po bytech s adresou obrázku. Pokud je obrázek na začátku souboru, pak by to bylo skoro jedno a načtení bude trvat pokaždé stejně dlouho, ale jestli je pokaždé někde jinde a prochází se větší množství dat, pak to dává smysl. Zkoušel jste testovat dobu načtení v závislosti na velikosti souboru? |
Ivan Červený Poslat zprávu | Profil |
[#5552]
| Publikováno:
04.01. 2016 - 17:34 Čerpal jsem z nějakého německého fóra, kde byl kód ve VBA, takže jsem jej jenom přepsal pro VB.net a trochu optimalizoval. Velikost obrázku je pokaždé jiná v závislosti na složitosti modelu. Zatím tedy asi zůstanu u mého řešení se samostatným vláknem. |
Pavel Krsek Poslat zprávu | Profil |
[#5553]
| Publikováno:
05.01. 2016 - 06:53 Dobrý den,
velmi zajímavý script. Ani jsem nevěděl, že catpart má v sobě již ukrytý previw. Nevíte, zda-li se nechá někdě v catii implicitně nastavit rozlišení danéno preview? Aktuální vlastnosti preview viz. obr.. Potřeboval bych dané rozlišení zvětšit! Děkuji. |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#5554]
| Publikováno:
05.01. 2016 - 09:32 Tyto hodnoty jste získal z extrahovaného obrázku?
Velikost tedy není nic moc, pro náhled v průzkumníku OK, jinak už to je skoro k ničemu. Otázka je z čeho a podle jakého nastavení se tvoří náhled. kdyby to bylo jako v případě STL, tak by roli hrála přesnost zobrazení. Možná by stálo za to to vyzkoušet - několikrát přeuložit model s různou přesnotí a sledovat velikost náhledu. Kdyby byl náhled kvalitnější, dal by se lépe scalovat. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.