External references
Uživatel | Příspěvek |
Frederik Biely Poslat zprávu | Profil |
Datum:
27.10. 2015
| Zobrazeno:
10007x Konfigurace CATIA: V6R13 Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#5430]
| Publikováno:
27.10. 2015 - 19:12 Dobrý den,
nevím co přesně myslíte referenční čárou ve skicáři. Barvy geometire se řídí nastavením v Options a v defaultu jsou následující: Volná geometrie - bílá Plně vázaná geometrie (standard/konstrukční) - zelená Projektovaná geometrie - žlutá Konstrukční geometrie - šedá (vázaná je také zelená) Barevná indikace se dá vypnout přepínačem, viz obrázek v příloze. Pak jsou všechny čáry bílé. Takhle to funguje u V5, u V6 by to mělo být stejné. Externí geometrie ve skice de facto neexistuje, vždycky jde meximálně o projekci / průnik / siluetu. |
Frederik Biely Poslat zprávu | Profil |
[#5432]
| Publikováno:
28.10. 2015 - 06:20 Prepáčte, pomýlil som sa, myslel som farbu externých referencií v modeli... potreboval by som nech sa zobrazujú inou farbou než bielou, lebo potom si ich mýlim so skicami.
|
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#5434]
| Publikováno:
28.10. 2015 - 10:18 Tak tohle určitě nejde, alespoň ve V5 ne. Externí reference jsou stejné typy jako lokální geometrie, nelze je nijak rozlišit.
Není mi úplně jasné proč to chcete jen u externích referncí, ostatní wireframe geometrie je také přeci zobrazena bílou barvou? Možná jde někde ve standardu nastavit barva skic, ale zatím jsem u nikoho neviděl, že by to měl nastavené jinak. Napadá mě jednoduchá věc - všechny externí reference by se měly kopírovat do setu External references, takže ak stačí v tomto setu nastavit grafické vlastnosti u wireframe elementů. Feature se ale dají přesunout do jiných setů, takže je to není 100% řešení. \dále by vám mohlo pomoct tohle, viz vlákno - http://www.catia-forum.cz/forum/topic.php?topic_id=1405#5355 |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.