Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Vytvořit téma
Koncepty
Seznam oblíbených
Soukromé zprávy
Pravidla
Live CHAT
VIP žádost
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Obrabanie - menu - scroll

Kompletní přehled příspěvků v tématu Obrabanie - menu - scroll řazený podle data jejich publikace na fóru.

UživatelPříspěvek
Peter Kovac

Poslat zprávu | Profil
Datum: 20.8. 2015 | Zobrazeno: 8541x
Konfigurace CATIA: V5 R19

Text dotazu:
Zdravim

Mam taky trocha nezvycajny, ale o to viac zapeklity problem :)

Pracujem vo verzii V5R19 na notebooku. Problem je v tom, ze aj ked je nastavene maximalne rozlisenie obrazovky , tak v istých momentoch jednoducho niektore menu nie je mozne vidiet na celej obrazovke. Priklad je v prilohe. V danom menu by som sa rad dostal nizsie k dalsim nastaveniam, ktore nie su ale vidiet a kolieckom na mysi sa neda scrollovat, ani na klavesnici (tam ako je distribution mode a nizssie). Viem sa tam dopracovat cez klavesu \\\"tab\\\", ale nevidim, kde presne som. Mozem sice zadat potom vstup, ale nic nevidim.
Pokial viem, malo by byt mozne niekde v menu nastavit velkost týchto okien, poprípade s nimi nejako manipulovat, ale naozaj netusim kde a ci to nahodou nie je proste bug v Catii.

Dakujem za akekolvek rady
Peter

Přiložené obrázky:

Ing Jan Cinert

Poslat zprávu | Profil
[#5313] | Publikováno: 21.08. 2015 - 21:14
Dobrý den,

ten samý problém byl u dialogu funkce Sweep. Můžete zkusit změnit velikost písma v nastavení Windows, to je ale asi tak jediné, co by mohlo pomoct. Jinak nezbývá než si koupit NTB s větším rozlišením :-( nebo externí monitor. Dnes už přece jen nejsou tak drahé.

PS: V CATII s tím nic nejde, zřejmě předpokládají, že když už si někdo může koupit SW na stovky tisíc, větší rozlišení monitoru/ntb bude samozřejmostí. Ale v minulosti jsem řešil to samé.


Uživatel nepřihlášen

Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.