Přebarvení označení detailu
Uživatel | Příspěvek |
Milan Frýba Poslat zprávu | Profil |
Datum:
16.7. 2015
| Zobrazeno:
9445x Konfigurace CATIA: CATIA V5-6 R2014 SP1 64bit Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#5293]
| Publikováno:
16.07. 2015 - 19:35 Dobrý den,
co přesně myslíte tím "barva označení výkresu"? Název pohledu? Pokud něco mění barvu a není to chyba v samotné Catii, přisuzoval bych to chování PLM. To je ale taky málo pravděpodobné, protože by to vadilo asi všem a rychle by chybu, nebo lépe vlastnost, opravili. PLM Winchill jsem ještě neviděl ani snad nevím o nikom, kdo by ho používal, takže v tomto nedokážu poradit. Na druhou stranu by se přebarvení muselo stát při ukládání. Zkusil bych jít postupně. Jestli máte možnost nějak exportovat výkres z PLM bez toho, aniž byste ho rovnou otevřel do Catie, tak výkres někam uložte a pak ho zkuste otevřít v Catii manuálně. Nebo jen uložit, zavřít, a znovu otevřít. Jestli bude popis černý, bude se přebarvení dít někdy během otevírání z PLM. Pokud bude červený, viděl bych to nějaké nestandardní chování Catie. |
Břeťa Doležal Poslat zprávu | Profil |
[#5308]
| Publikováno:
17.08. 2015 - 07:32 Myslím, že se perou user settings s globálním nastavením a nebo nastavením pro dané prostředí. Stejně jako se např. v nastavení definují různé typy čar a tlouštěk, tak obdobně se definujíí i jiné attributy zobrazení. Mohlo by být tímto.
Mj. na Windchillu taky jedeme |
Milan Frýba Poslat zprávu | Profil |
[#7116]
| Publikováno:
12.04. 2023 - 16:07 Zdravím,
Už je to pravda dlouho, ale nyní se mi stalo něco podobného a pomohlo mi v kontextovém menu detailu zvolit "Synchronize view definition" (rada kolegy), možná je to řešení, které jsem před lety hledal... :-) |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#7117]
| Publikováno:
16.04. 2023 - 21:06 Synchronize view definition slouží k primárně k "opravě" odvozených pohledů, kdy se původně zobrazená oblast dostane mimo vlastní geometrii. Stane se to téměř pokaždé při změně roviny projekce, teoreticky i při přelinkování.
V tomto případě pak skutečně označení pohledu - jeho název má červenou barvu a po použití příkazu se pohled opraví a popis se vrátí zpět na černou. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.