Get path library
Uživatel | Příspěvek |
Pavel Krsek Poslat zprávu | Profil |
Datum:
19.12. 2014
| Zobrazeno:
9598x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#4863]
| Publikováno:
19.12. 2014 - 11:20 Tohle by mělo být ono - opsáno z dokumentace API.
This example retrieves in ApplicationPath the path where the CATIA application executable files are located. ApplicationPath = CATIA.Path The returned value is like this: \\lisa\cxr1arel\bsf\alpha_a\code\bin Pokud znáte název knihovny, tak už není co řešit. |
Pavel Krsek Poslat zprávu | Profil |
[#4864]
| Publikováno:
19.12. 2014 - 12:24 Děkuji za radu.
O této syntaxi jsem věděl, ale stále nevím, jak na můj problém. Popíši to ještě detailně: Mám nainstalované několik verzí Catie, kde platí, že z poslední instalace jsou registrovány jeji knihovny. V mém případě viz. obr. nahoře "Location: C:\Dessault Systemes\B19\win_b64\.... " - tj. dana knihova "InfTypeLib.tlb" je registrovana z R19 - a tuto informaci potřebuji dostat scriptem. |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#4866]
| Publikováno:
29.12. 2014 - 11:32 Tak potom stačí jen rozparsovat cestu a hledat regulární výraz \Bxx\ , kde xx je požadovaný release. Navíc se dá zjistit i verze, release a service pack přímo jako vlastnosti objektu CATIA.SystemConfiguration . |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.