AVI video ze simulace
Uživatel | Příspěvek |
Dodous ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
3.6. 2010
| Zobrazeno:
11562x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#563]
| Publikováno:
04.06. 2010 - 07:53 A nebylo by lepší použít externí program pro zachytávání obrazovky a modelem při nahrávání otáčet (teď si tedy nejsem jistý, jestli to lze). |
Jan Svoboda ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#564]
| Publikováno:
04.06. 2010 - 08:58 Taky používám externí soft. Free Screen Video Capture by Topviewsoft, jde nastavit jak je potřeba. |
Dodous ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#570]
| Publikováno:
04.06. 2010 - 16:46 Díky za doporučení. Tato možnost mě také napadla a naštěstí to mám povoleno získat tímto způsobem. |
Jiří Lebruška ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#581]
| Publikováno:
10.06. 2010 - 11:30 Osobni zkusennost zatim nemam, ale vim, ze v DS se pro pripravu prezentaci pouziva SW Camtasia od TechSmith. Jedinou vadou na krase je fakt, ze to je placeny SW. |
Kamil ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#595]
| Publikováno:
11.06. 2010 - 12:05 Kedže by ma nenapadlo použiť Externý Video Soft tak by som to asi riešil tak že by som tú zostavu napichol na REVOLUTE, a to REVOLUTE by som dal do HIDE aby zmizlo a točil by som tou uz rozhýbanou zostavou. :-) |
barival ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#2512]
| Publikováno:
19.12. 2011 - 20:51 Ahoj,
jde to i v Catii! v modulu DMU navigator. Vytvořením "Camery" dalšího pohledu. a vytvořením traektorie "Track" pro kameru. Pak přepnutím do dalšího modulu Real Time Rendering lze po spuštění dané "Track" nahrávat (ukládat přímo do *.avi) přímo pohled kamery. Dál, jde "Track" skládat do sekvencí "Sequence" objevil jsem 3 druhy kdy, u 1.-ho typu jde pouze o pohyb, u 2. změnu barvy a u 3. změnu průhlednosti. Tyhle typy jde skládat do sekvencí. Sám jsem ještě nazačátku zkoumám možnosti :CD. Tak bych taky prosil o zkušenosti... Posílám zajímavý odkaz pro samouky ;c) http://www.uloz.to/3529121/manual-catia-v5-r12-dmu-navigator-ver1-pdf Čaues. Barival |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.